Vakantiehuis MihaelaCres Martinščica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 115 per nacht
Beschrijving van de woning

Origineel stenen eilandhuis (84 m2), gerenoveerd, ingericht met handgemaakte meubels, ideaal voor een familievakantie maar ook voor een romantische vakantie voor twee. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen: Begane grond (volledig ingerichte keuken met vaatwasser, grote koelkast met vriezer, Nesspresso en filterkoffiemachine, oven en vloerverwarming, badkamer met wasmachine en vloerverwarming en woonkamer met SMART SAT TV), eerste verdieping (2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden) en zolder - dakterras met prachtig uitzicht op zee, een tweepersoonskamer met airconditioning en een badkamer. Alle kamers hebben uitzicht op zee. Gasten hebben de beschikking over een tuin met een barbecue en een olijfgaard met ligstoelen met uitzicht op de zee. Privé parkeerplaats voor 2 auto's ligt op 50 m van het huis en is gelegen aan de weg. Een heel mooi kiezelstrand ligt op slechts 80 m van het huis. Internet WiFi is gratis beschikbaar voor gasten in alle kamers, inclusief het dakterras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, wordt een aanbetaling van maximaal 30% van het totale bedrag betaald, de rest 14 dagen voor aankomst. Check in: van 16:00 tot 22:00 Check out: tot 10:00 Toeslag: eindschoonmaak: 70 Eur extra persoon (vijfde en zesde): 10 Eur per dag en person
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringsvoorwaarden van de reservering: in geval van annulering van de reservering 14 dagen of minder voor aankomst, wordt het voorschot niet gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 20 km
  • Apotheek: 20 km
  • Bank: 20 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 200 km
  • Haven: 20 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Parkeren: De woning heeft een eigen parkeerplaats op de parkeerplaats naast de weg, ca. 50 m van de woning.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Mihaela
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hania Murljačić Kutleša Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Onze familie is sinds 1984 betrokken bij het toerisme en het kan gezegd worden dat dit onze levensstijl is. Al die jaren hebben we een groot aantal gasten ontvangen, en velen van hen zijn nog steeds onze dierbare vrienden die ons al meer dan 30 jaar bezoeken. Onze wens en doel is om een tevreden gast te hebben die zich het hele jaar door zijn vakantie herinnert en altijd terug wil komen.

De advertentie Vakantiehuis Mihaela heeft 11093 keer bekeken sinds 15.12.2021.