Appartementen SaskinjaŠolta Maslinica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

In het huis Saskinja in het nieuwe deel van het vissersdorp Maslinica bevinden zich, direct aan een prachtig kiezelstrand, 4 prachtig ingerichte appartementen en een ruim appartement op de 1e verdieping met een groot terras, allemaal op het westen georiënteerd met prachtig uitzicht op de zee en eilanden voor Maslinica. Elk appartement heeft een terras van waaruit u de mooiste zonsondergangen van het eiland kunt ervaren. Naast het huis is een binnenplaats met parkeerplaatsen in de schaduw van pijnbomen. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de barbecue in de tuin. Naar het centrum met een markt, tavernes, pizzeria's en restaurants, waarvan sommige eersteklas zijn (het restaurant in het kasteel Martinis Marchi biedt beroemde Kroatische en topwijnen van over de hele wereld), heb je slechts een kwartier lopen langs de kust. Als u alleen wilt zijn, zwem of kajak dan naar de eilanden Saskinja of Polebrnjak, die op slechts 15 minuten van het strand liggen. Voor degenen die van zand houden, ligt het zandstrand in de aangrenzende baai.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Eindschoonmaak: 30 € voor appartementen AP1 tot AP4 Toeristenbelasting: bij de prijs inbegrepen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
We raden aan om een verzekering af te sluiten voor het geval je de reis moet annuleren, want als je annuleert in de laatste 4 weken voor de vakantie, heeft de eigenaar recht op een bedrag van 80% van het contract. Bij annulering vóór de periode van 4 weken behouden wij het voorschot, zijnde 30% van het overeengekomen bedrag. Als vanwege het gevaar van een pandemie aankomst niet is toegestaan of mogelijk is, of als de aankomst te riskant is, de situatie op Solta minder gunstig is dan in het land van aankomst, kunt u de reservering tot 14 dagen voor aankomst annuleren met een restitutie van 100% van het betaalde bedrag.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 9 km
  • Apotheek: 9 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 9 km
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 400 m
  • Vliegveld: 29 km
  • Haven: 600 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
. Fiets- en kajakverhuur met korting voor onze gasten. Het is mogelijk om boottochten naar Trogir, boottochten rond Solta, uitstapjes naar de Krka-watervallen, georganiseerde sightseeing van het paleis van Diocletianus en Split, raften op de rivier Cetina te regelen, allemaal via ons lokale bureau in Maslinica.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Saskinja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gorenja vas,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Geweldig appartement

We zijn al voor het vierde jaar op vakantie met Zlatko en Ankica. Geweldige locatie en appartement, dicht bij de zee, alles is geweldig.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Mokronog,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Verlaat 2023

Onze familie en ik zijn al 6 jaar op rij in deze appartementen, en we gaan volgend jaar ook. We hebben ze ook aanbevolen aan andere vrienden die graag op vakantie gaan en zeer tevreden zijn. We zijn zeer tevreden over de correcte relatie met de eigenaren Zlatko en Ankica, die zeer flexibel en behulpzaam zijn. Sterk aanbevolen!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
herbsleben,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Vakantie

Het is gewoon pure ontspanning om hier op vakantie te gaan. Zeer aardige en vriendelijke gastheren erg behulpzaam. Het appartement zeer schoon en mooi ingericht. De prachtige Adriatische Zee voor de deur. Een echte aanrader wij hebben een fijne en ontspannen vakantie gehad. Heel erg bedankt

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Zlatko Burić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ging terug naar het eiland van mijn kindertijd met zijn vrouw na 30 jaar verblijf in Berlijn. Met veel plezier en nieuwsgierigheid al gehost zestien gasten uit heel Europa. Naast het werken met de gasten en produceren van hoge kwaliteit olijfolie met milieu-certificering, evenals een verscheidenheid aan jams en likeuren. Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartementen Saskinja heeft 81426 keer bekeken sinds 07.12.2014.