Appartement KorenMedulin - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Medulin en Istrië!
Beschrijving van de woning

Het appartement is 50m2 groot. Het bestaat uit een slaapkamer, badkamer, keuken verbonden met de woonkamer, entree en balkon. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een gebouw met meerdere appartementen en beschikt over een parkeerplaats voor de deur. Het appartement is geschikt voor 2-4 personen, er is een tweepersoonsbed in de slaapkamer en een bed voor twee volwassenen in de woonkamer. Het gehele appartement, met name de keuken en badkamer, zijn voorzien van alle benodigde apparatuur en spullen voor een aangenaam verblijf. De prijs waartegen het appartement wordt verhuurd is inclusief: verblijf in het appartement, alle kosten voor elektriciteit, water, airconditioning, alle toeristenbelasting, bedlinnen, lakens, handdoeken en alle keukenapparatuur en serviesgoed. Eten en maaltijden zijn niet inbegrepen en er is geen mogelijkheid tot extra betaling voor eten of maaltijden. Het gebouw is gelegen in een rustige straat, zonder veel geluidsoverlast. In de buurt zijn er verschillende restaurants, cafés en reisbureaus, evenals een supermarkt, apotheek, drogisterij, bakker, geldautomaat. Het stadscentrum ligt op ongeveer 500 meter afstand, het belangrijkste strand ligt op ongeveer 1000 meter afstand

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als de gast het appartement wil reserveren, is een verplichte aanbetaling vereist binnen 3-5 dagen na de overeenkomst met de verhuurder. De aanbetaling is 30% van het totale bedrag. Het resterende bedrag wordt betaald op de dag van aankomst. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd en er is geen mogelijkheid om het geld terug te geven aan de gast in geval van annulering van de reservering. betaling geschiedt door storting op de rekening van de verhuurder. betaling met creditcard is niet mogelijk.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
de teruggave van de borg/voorschot is alleen mogelijk in bijzondere/buitengewone omstandigheden, en dan in overleg tussen verhuurder en gast
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 200 m
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de buurt van het appartement, op ongeveer 200 meter afstand, is er een klein schiereiland van Vižula, er zijn verschillende kleinere, onverzorgde, wilde stranden. Vižula is ook een historisch-archeologische vindplaats en daar zie je de overblijfselen van gebouwen uit de Romeinse tijd. Medulin ligt op 7 km van Pula en is een goed startpunt voor het verkennen van de regio. Verschillende bezienswaardigheden zijn vooral in Pula te vinden, hier in Vodnjan, Banjole, Pomer, Premantura of Ližnjan. Het natuurpark Kamenjak is bijzonder interessant, met voetafdrukken van dinosaurussen, unieke orchideeën en meer dan 20 baaien en stranden met een kristalheldere zee. Er zijn meer dan 10 eilanden in de Medulin-archipel, die tijdens verschillende excursies kunnen worden bezocht. de verhuurder verzorgt of organiseert geen aanvullende activiteiten, excursies e.d. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Koren
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
OSIJEK,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Een onvergetelijke zomer

Deze zomer brachten we 10 ongelooflijk mooie dagen door in een appartement aan zee en we konden gewoon niet tevredener zijn met de ervaring! Bij aankomst werden we begroet door lieve Marija, die ons hart veroverde met haar uitzonderlijke vriendelijkheid en gastvrijheid, en haar aandacht voor detail was buitengewoon. Ze liet ons grondig kennismaken met het appartement en alles wat we erover moesten weten, en we hadden alles wat we nodig hadden voor onze dagelijkse behoeften erin, wat ons verblijf veel gemakkelijker maakte, we voelden ons meteen thuis bij aankomst. En niet te vergeten de prachtige cadeaus die ze voor ons klaarmaakte, zowel voor ons als voor onze kinderen. Dat gebaar ontroerde ons oprecht en maakte onze aankomst nog mooier. Ons verblijf in dit appartement zal blijvende herinneringen achterlaten. Een geweldige gastvrouw, een prachtig appartement en een ongelooflijke locatie maakten deze vakantie onvergetelijk. We raden dit appartement ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een perfecte vakantie aan zee. Bedankt voor alles!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Meduline

Ik was erg blij een buitengewoon aardige en mooie familie zoals de jouwe te ontmoeten, en ik ben vooral blij dat jij mijn gasten was. Jullie waren bijzonder vriendelijke en aangename gasten. Het is altijd fijn om een gezin als het jouwe te mogen ontvangen. Ik ben blij dat je een leuke en aangename vakantie in Medulin hebt doorgebracht, dat je mijn appartement leuk vond en dat je tevreden was met je vakantie in mijn appartement en in Medulin. Hartelijk dank voor de leuke reactie die u schreef. Ik hoop dat u misschien nog een tijdje voor Medulin kiest voor uw vakantie, u bent altijd welkom. Hartelijke groeten aan de hele familie Marija

Nasice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Koren, Juli 2018
Vakantie in het prachtige Medulin

Alle lof aan mevrouw Koren, zij was een geweldige gastheer. Het appartement was geweldig, daarin heb je alles wat je nodig hebt, zelfs meer dan dat. De locatie van het appartement is uitstekend. We hebben fantastisch werk geleverd. Leuke groeten, gos.Koren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Medulin

Ik was erg blij je te ontmoeten over wat je mijn gasten waren. Het is altijd leuk om een ​​leuk gezin als het uwe te hebben. Heel erg bedankt voor de leuke reactie die je hebt geschreven. Ik ben erg blij om gelukkig te zijn met uw vakantie in mijn appartement en Medulin. Ik hoop dat je kunt, misschien nog een keer om Medulin te kiezen voor je vakantie.

stans,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Koren, Juli 2018
jaar-

Geen verrassingen. Zoals twee jaar geleden. Lof voor Mr. wortel

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
bedankt voor de reactie

Bedankt voor je vriendelijke woorden in het commentaar. Het is fijn om aardige en aangename gasten zoals jij te hebben, ik wil altijd dat mijn gasten een leuker en comfortabeler verblijf hebben in mijn appartement. Ik probeer altijd een betere relatie te hebben met mijn gasten, tot wederzijdse tevredenheid.

Toon alle beoordelingen
Marija Koren Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Maria Koren. Ik wil om te leven op de kust en de zee. Al vele jaren het grootste deel van het jaar woon ik in Medulin, een charmant klein stadje in het zuiden van het schiereiland Istrië, waarvan ik denk dat biedt vele mogelijkheden voor een aangename vakantie. Ik geloof dat en je het leuk vindt, als je besluit om hier te komen.

De advertentie Appartement Koren heeft 33517 keer bekeken sinds 12.05.2015.