Appartement Marigold 2 Medulin - Istrië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en smaakvol ingericht appartement in een rustig gedeelte van de stad, gelegen op slechts 50 meter van de zee. Het maakt deel uit van Burle Bay, waar een vissershaven is. Het beroemdste zandstrand van Bijeca ligt op 1.200 meter afstand en u kunt gemakkelijk te bereiken via de boulevard, te voet, per fiets of per scooter. U kunt uw auto gratis achterlaten op de binnenplaats van het gebouw. In de omgeving, op 500 meter afstand, hebben we een archeologisch park op het schiereiland Vižula, aangelegde wandelpaden, kinderparken en fitnessapparatuur.Ik raad aan om te joggen, dagelijks te ontspannen in het dennenbos en te zonnebaden op een rustig strand. Een avondje uit is perfect met lekker eten en wijn in een van de restaurants, een wandeling met de zonsondergang, ijs of pannenkoeken. Het appartement is centraal gelegen, zodat u gemakkelijk naar de omgeving vol prachtige stranden kunt gaan binnen een straal van 10 km en naar de stad Pula, maar ook naar Rovinj, Poreč, Motovun, Grožnjan. Als u ervoor kiest om even pauze te nemen met films, is er een 55-inch LCD-scherm, Netflix en satellietprogramma's.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De minimale verblijfsduur is 4-7 dagen, afhankelijk van de verblijfsperiode. Bij een verblijf langer dan 7 dagen bedraagt de korting 10%. De schoonmaak wordt gedaan door een professioneel team en een toeslag van € 40. Aankomst vanaf 16.00 uur -20:00 uur Vertrek tot 10:00 uur Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is niet toegestaan Huisregels stilte vanaf 22-08 Voor boekingen is het noodzakelijk om 30% van het bedrag op de rekening te storten, en de rest van 70%, 8 dagen voor aankomst ook op de rekening of direct bij aankomst. Elke reservering wordt uitdrukkelijk bevestigd via onze e-mail na uw bewijs van vooruitbetaling. Alle vragen verlopen telefonisch of via sms. Omdat ik aan het werk ben, kan ik niet opnemen, maar ik bel je terug of stuur een bericht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vooruitbetaalde bedragen kunnen niet worden gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 600 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 800 m
  • Nationaal Park: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Na een vermoeiende reis ontvang je een verfrissend drankje in de app. Als je wilt, kan ik voor jou, als local, een reisroute samenstellen van plaatsen die je moet bezoeken, in het Engels of Italiaans. Voor en tijdens uw verblijf ben ik beschikbaar voor eventuele vragen. Georganiseerde excursies over zee zijn mogelijk bij verschillende reisorganisaties die excursies aanbieden, en deze worden aangeboden op de vispromenade.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marigold 2
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Miranda Lulić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste bezoekers en toekomstige gasten, ik kijk uit naar uw komst in ons prachtige Pula. Bent u daarnaast een natuurliefhebber, dan bent u in mijn appartement in het groene hart van de stad aan het juiste adres. Bedankt voor het kiezen van appartement Marigold voor uw vakantie. Welkom in ons verborgen paradijs.

De advertentie Appartement Marigold 2 heeft 3216 keer bekeken sinds 08.10.2023.