Appartementen GalapagusPag Metajna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 47 per nacht
Beschrijving van de woning

Aparthuis Galapagus, de eerste rij aan zee, in het westen van Metajna. Het is voldoende uitgerust voor de categorie ***+! Geschikt voor een gezin met 1-3 kinderen. Voor gasten die niet veel mensen om zich heen willen op het strand. U kunt de ligbedden 's nachts op het strand laten staan en er wordt 24 uur per dag een rustige rust geboden. Het duurt slechts een minuut van het appartement naar de ligstoel op het strand (met douche). Ieder gezin heeft genoeg ruimte op het strand. De helft van het strand wordt overschaduwd door tamariskbomen. Heel handig voor de allerkleinsten! Het strand, oost, is ook geschikt voor huisdieren. De gastheer heeft en biedt een waterkant en 3 boeien voor het aanmeren van boten en scooters. Deze zijn altijd zichtbaar voor de eigenaar.In de garage kunt u diverse strandspullen, kinderwagens, fietsen, scooters, motorfietsen, parasols enz. opbergen.Er zijn 2 minimarkten, 4 restaurants/pizzeria's en cafés in de buurt. Zowel overdag als 's avonds is er entertainment in het centrum van Novalja en op het strand van Zrče (8 km). Voor wandelingen en tracking zijn er looppaden en paden (Trackingpaths, Mars 1,2 en 3).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
AANBETALING is verplicht, 30% van de prijs. De rest wordt bij aankomst contant of via internetbankieren op de bankrekening van de gastheer gestort. DE DAGELIJKSE VERGOEDING IS NIET INBEGREPEN. De rekening is afhankelijk van het aantal kinderen tussen 12 en 18 jaar (€ 0,7/dag) en het aantal volwassenen dat komt (€ 1,3/dag). Vroegtijdig vertrek is alleen mogelijk als u gratis parkeert! TOEGANG in het appartement pas na schoonmaak, meestal tussen 12.00 - 13.00 uur. VERLAAT HET APPARTEMENT vóór 10.00 uur. EINDSCHOONMAAK wordt in rekening gebracht. € 7 voor appartement. 1/2 en 10€ voor appartement. 1/4. Eerste minuut (november, december, januari, februari) geldt er geen toeslag op de weergegeven prijs. EXTRA BED, € 7/dag, voor iedereen ouder dan 3 jaar. KINDERbedje gratis. PET-hond, € 7/dag. Het is noodzakelijk om een bed voor de hond mee te nemen. WiFi, airconditioning, parkeerplaats, grill, aanlegsteiger voor boten, geen extra kosten. Schrijf geen aanvraag als er 6 of minder dagen vacature zijn naast de door u gekozen afspraak (zie beschikbaarheidskalender-wit). Last minute, tot 10% goedkoper dan de reguliere prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
1. 100% restitutie tot 30 dagen vóór de aangekondigde aankomst, minus bankoverschrijving. 2. 50% restitutie tot 20 dagen voor de aangekondigde aankomst, minus bankoverschrijving. 3. 30% restitutie tot 15 dagen voor de aangekondigde aankomst, minus bankoverschrijving. 4. 0% bij annulering binnen 14 dagen na de aangekondigde aankomst!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 m
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 9 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 80 km
  • Vliegveld: 75 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Discotheek: 8 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
In verband met de coronamaatregelen worden gasten direct doorverwezen naar het betreffende appartement. Hulp met bagage, gratis parkeren voor auto en boottrailer en aanlegplaats voor boten. Wij verstrekken 24 uur per dag alle gevraagde informatie. Het is mogelijk om kleinere rubberboten en boten van 5 - 50 pk te huren. Er worden georganiseerde excursies aangeboden zowel binnen de baai als daarbuiten naar Kornati of Lošinj, Susko, enz. Binnen een straal van 3 km, te voet of met de auto, zijn er andere stranden die kenmerkend zijn voor dit eiland. Het heeft een speciale kustpromenade en verschillende volgroutes. U kunt halfpension of alleen ontbijt regelen tegen een redelijke prijs. Service in uw appartement of op het terras van de gastheer.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Galapagus
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zvonko i Vesna Kustić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ontdek hoe de loterij is om de gewenste datum te krijgen, met een vraag terug in januari, enkele nieuwe gasten petvara in vaste planten. Meer dan 60% komt in 5 tot 25 jaar en allemaal met een huidige boeking voor volgende zomer! Dat zegt alles over de gastheer en de faciliteit.

De advertentie Appartementen Galapagus heeft 74793 keer bekeken sinds 13.04.2017.