Appartementen Nirvana Brač Milna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

In een rustige baai, op slechts 30m van het strand, nieuwe, luxe, modern ingerichte appartementen met airconditioning, wifi, tv, eigen ingang, parkeerplaats en prachtige privéterrassen met uitzicht op zee. Alle ramen en openslaande deuren zijn beschermd met horren. Appartement #1 (4+2 personen) heeft naast een ruime keuken, woonkamer en overdekt terras (12m2) 2 slaapkamers en 2 badkamers aangrenzend aan de slaapkamers waarvan 1 met wasmachine. Appartement # 2 (2+2 personen) heeft 1 slaapkamer, een badkamer, keuken, woonkamer en een enorm (30m2) terras dat gedeeltelijk is overdekt met een luifel. Naast topkwaliteit matrassen beschikken de appartementen over luxe lakens (satijn) en handdoeken, föhn en strijkijzer. De keuken is uitgerust met alle benodigde borden, glazen, keukengerei om te koken en eten, vaatwasser, grote koelkast en vriezer, fornuis met oven, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, waterkoker. Handdoeken, ligstoelen en parasols, evenals een wasmachine en een gasbarbecue zijn gratis beschikbaar voor gasten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij nulrekening, aanbetaling van 20% en de rest kan voor aankomst of op de dag van aankomst aan het appartement worden betaald. De toegang tot het appartement is vanaf 14:00 uur (in geval van eerdere aankomst is het mogelijk om de bagage in bewaring te geven). Bij vertrek dienen de appartementen uiterlijk om 10.00 uur 's ochtends te zijn verlaten. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst met restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 1.8 km
  • winkel: 1.8 km
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 1.8 km
  • Apotheek: 1.8 km
  • Bank: 1.8 km
  • Postkantoor: 1.8 km
  • Tankstation: 1.8 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 1.8 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 18 km
  • Casino: 18 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een fles wijn verwelkomt de gasten als teken van welkom
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nirvana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 19 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kaufering,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Nirvana

Dit jaar besloten mijn familie en ik onze vakantie op Brač door te brengen. Naast het werkelijk prachtige landschap en de schone zee verbleven we in het uitstekende appartement Nirvana. De eigenaren waren altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Netheid is erg belangrijk voor ons en hun appartementen verdienen een score van 10. Het terras is erg groot en we hebben er zowel tijdens het ontbijt als de lunch met plezier op gezeten. Omdat er dit jaar veel muggen waren, zou ik de eigenaren voor volgend jaar aanraden om elektrische lampen voor het terras aan te schaffen, die muggen afstoten, zodat de avonden op het terras nog aangenamer worden. Het is geweldig dat er klamboes op alle ramen in het appartement zitten. Gedurende onze vakantie hebben wij het gevoel gehad dat we echt graag geziene gasten waren en daarvoor verdienen de eigenaren niets dan lof. Wij komen graag nog eens terug naar uw appartement en bevelen het van harte aan andere gasten aan, want hun verblijf hier zal voor altijd in hun herinnering blijven! Simona, Dejan en Lara

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Samobor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
paradijs

Geweldige gastheren!!Schoon en goed uitgerust appartement.Als je je ziel wilt laten rusten, ben je hier aan het juiste adres, zonder lawaai en muziek. Ligbedden en parasols gratis beschikbaar! Aanbeveling!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb - Susedgrad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Perfecte vakantie!

We verbleven in appartement 4+2, we hebben alleen maar lovende woorden, schoon, netjes, geurig, aangenaam, we voelden ons als thuis. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Het strand is dichtbij, er zijn kinderbedjes en strandlakens aanwezig, wat een groot voordeel is omdat je deze niet van huis hoeft mee te nemen. De kinderen waren ook in de wolken. Als we de zomer doorbrengen weer op Brač, we zullen zeker in dit appartement verblijven !!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Gospava Rogusic Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Nirvana heeft 27848 keer bekeken sinds 29.06.2022.