Appartementen Bruno Molat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Molat en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Welkom! Twee mooie appartementen te huur in het kleine vissersdorpje Brgulje aan de Adriatische eiland Molat. Mooi uitzicht op de zee op slechts 50 meter van de zee. Prive-strand in de voorkant van het huis ... Geniet van het zwemmen in het kristalheldere water in de vroege ochtend. Clean eten!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Volgens de overeenkomst is noodzakelijk om min te betalen. 30% van tevoren om uw afspraak te houden De betalingen worden gedaan op: OTP BANK VAN KROATIË War 3 23000 ZADAR KROATIË Naam: Tanjič CAR SWIFT: OTPV HR 2X CONTO 3200396581 IBAN: HR7224070003200396581
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Postkantoor: 3 km
  • Discotheek: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elke gast wordt verwelkomd met zelfgemaakte drank en produceerde een van de traditionele authentieke gerechten zoals inktvis salade of inktvis opgeslagen op een specifieke manier die zelden niemand onverschillig laat. Het is mogelijk om een ​​boot te huren en het ontdekken van de omliggende baaien en verborgen stranden uw vakantie te maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bruno
Bruno Car Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

We proberen altijd op te leggen als weinig gasten maken de sfeer elke gast verwacht ons eiland een ontspannen en ongedwongen. Dat we slagen, omdat veel van onze gasten voor de komende jaren terug te keren.

De advertentie Appartementen Bruno heeft 9139 keer bekeken sinds 30.03.2016.