Appartementen Corto Maltese i CasablancaMolat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste bezoekers, voor uw ideale vakantie met uw gezin hebben we twee appartementen op de eerste rij aan zee. Er is een restaurant op het terrein voor het diner. Bij een verblijf van 10 dagen of meer bieden wij een gratis diner aan. Het eiland Molat is rijk aan groen en is ideaal voor gezinnen met kinderen en volwassenen. Het eiland kan worden verkend, fietsen en wandelen. Een vredige en rustige plek om lichaam en ziel te rusten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ons eiland is te bereiken met de veerboot of catamaran vanuit Zadar. De veerboot en catamaran varen eenmaal per dag, dus u zult uw reis moeten aanpassen aan het veerbootschema. De tijd van betreden van het appartement is vanaf 14.00 uur en het verlaten van het appartement tot 10.00 uur. De waarde van het voorschot is 40% van de prijs van de accommodatie. Facturering staat bovenaan de bankrekening.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De terugbetaling van het voorschot wordt op uw rekening gestort als de annulering 40 dagen voor de geboekte aankomst plaatsvindt.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Postkantoor: 500 km
  • Haven: 500 m
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Zoals we niet hebben vermeld voor een verblijf langer dan 10 dagen bieden wij het diner in ons restaurant gratis aan. Er kan ook een dagtocht per boot worden geregeld.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Corto Maltese i Casablanca
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivana Kačanić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Corto Maltese i Casablanca heeft 8703 keer bekeken sinds 20.01.2022.