Appartementen MiaMolat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mia
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Požega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Superieure accommodatie

Het appartement is geweldig. Het heeft alles wat een gezin nodig heeft voor een aangename vakantie. Groeten aan Stipe en zijn familie en we hopen je volgend jaar te zien.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Een kleine opmerking, een prachtig eiland

Het appartement is netjes en schoon, alles ziet er nieuw uit, het huis is mooi en op een geweldige locatie, voor ons drie meiden ruim voldoende. De enige opmerking aan de huisbazin die absoluut ongeïnteresseerd is in de gasten, zonder begroeting bij aankomst en enige uitleg of instructies, nam meteen onze documenten (ID-kaarten) en geld mee, wat niet klopt. De praktijk is dat het document wordt gefotografeerd en niet in beslag wordt genomen, aangezien het volledige bedrag aan accommodatie wordt betaald bij aankomst. Ze was helemaal niet bereid ons informatie of instructies te geven voor ons verblijf op het eiland, en op de dag van vertrek gaf ze ons tien minuten om het appartement te verlaten. Onze fout was dat we vergaten te lezen op internet tot het uitchecken, maar dat werd ons niet eens verteld door de eigenaar, en de manier waarop ze het ons communiceerde was absoluut niet menselijk en onbeleefd. Het eiland en de mensen zijn geweldig, een klein beetje advies, om gasten die op zijn minst wat instructies of een kaart van het eiland komen schrijven, aan te bieden, omdat mensen niet gewend zijn dat brood en water meestal niet beschikbaar zijn en de bars twee keer per dag een paar uur open zijn. Al met al een leuke ervaring, maar dankzij onze vindingrijkheid en geweldige mensen die op het eiland verblijven. Een kleine opmerking voor de dame, meer glimlachen en welkom, zodat uw gasten vaker terugkomen :)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zoja Merlle Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Mia heeft 46851 keer bekeken sinds 20.01.2014.