Appartement Plavo MoreŠolta Nečujam - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta Nečujam en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is 3 jaar geleden volledig gerenoveerd. Het is slechts 2 minuten lopen van het kiezelstrand, dus het is geschikt voor jong en oud en voor gezinnen met kinderen. Direct naast het strand zijn er 2 zwembaden (groot diep, klein voor kleinere kinderen) en de zwembaden zijn GRATIS. Je hebt er cafe's, restaurants, een bakker, een supermarkt... Echt alles. Het appartement bestaat uit twee verdiepingen: BEGANE GROND: Keuken / eetkamer, 2 slaapkamers (1 grotere kamer met tweepersoonsbed en 1 kleinere met stapelbed + 1 extra bed indien nodig). De badkamer is van alle gemakken voorzien; toilet, douche, bidet, wastafel. Er zijn twee aparte buitenruimtes. Een klein terras met tafel en stoelen en nog een grotere ruimte met een grotere tafel, stoelen, ligstoel en barbecue. We hebben ook een buitenkraan. LOFT Kamer met tweepersoonsbed in dezelfde kamer is er airconditioning, satelliet-tv. Badkamer volledig uitgerust; toilet, douche, bidet, wastafel. Totaal 6 + 1 bedden, 2 badkamers, 3 slaapkamers.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Huisdieren zijn niet toegestaan. Reserveringen worden gemaakt per e-mail. De minimale huurperiode is 7 dagen. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen en de periode. De definitieve reservering dient te worden bevestigd met de betaling van een voorschot, de rest wordt contant betaald bij aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 80 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Ons appartement is gelegen in de baai Necujam op het prachtige eiland Solta. Het maakt deel uit van het toeristencomplex Apartments Necujam. HET EILAND SOLTA ligt tegenover de stad Split. Een uur met de veerboot en ongeveer een half uur met een catamaran. Bent u op zoek naar accommodatie aan zee omgeven door groen en schaduw, en een vakantie voor lichaam en geest? Je hebt de juiste plek voor jou gevonden! Als u bij ons komt, wordt u begroet door ons welkom en onze gastvrijheid!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Plavo More
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Augustus 2021
Fantastisch!

Het appartement is zeer comfortabel voor een groot gezin als het onze. Het heeft alles wat je nodig hebt! De locatie is geweldig, alles is op één plek! Het was echt leuk voor ons. Ik raad aan! Dank u!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Bologna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Juli 2021
Een geweldige vakantie!

Bij aankomst was het appartement in perfecte staat en zeer schoon. De plaats stelt u in staat om het strand te voet in een paar minuten te bereiken, evenals de minimarkt. De strandbar voor ontbijt of snack en het terrein staat diners aan zee toe. De eigenaar is altijd erg vriendelijk en bereid om naar onze wensen en twijfels te luisteren. Zeker om te proberen!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
varazdin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Juni 2021
Aangenaam appartement en sfeer

Geschikt voor een gezin of 2 kleinere gezinnen voor 2 badkamers, voor barbecueterrassen, enz. Het interieur is schoon en netjes.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Fani Berna Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Plavo More heeft 37061 keer bekeken sinds 13.10.2014.