Appartementen Vlasta MavrinacLošinj Nerezine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen bieden u alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie. Volledig uitgeruste appartementen, gebruik van alle extra services in de tuin en een prachtig strand onder het huis zijn de redenen waarom u onze accommodatie zou moeten boeken en genieten van het prachtige Nerezine. Nerezine is een kleine plaats die geschikt is om uit te rusten en te genieten van natuurlijke schoonheid, gastronomisch aanbod en culturele goederen. Het duurt slechts een paar minuten lopen van onze appartementen naar het centrum. Wij, de gastheren, wonen in een huis met appartementen en staan altijd klaar om te helpen en om indien mogelijk aan uw eisen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende vragen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient bij aankomst te betalen bij de accommodatie. Bij het maken van een reservering wordt het bedrag van het voorschot overeengekomen en wordt het op de rekening van de gastheer gestort. Aankomst is mogelijk na 13 uur op de dag van aankomst, terwijl vertrek uit het gebouw tot 10 uur is. Foto's van het appartement zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, Zelfs in deze ongebruikelijke omstandigheden bent u welkom in ons huishouden, maar reis alstublieft gewetensvol. We hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de situatie, dus je kunt 7 dagen voor de geboekte datum annuleren met 100% vooruitbetaling. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst houden wij de aanbetaling volledig bij. Dit annuleringsbeleid is geldig tot het einde van de pandemie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 700 m
  • Vliegveld: 150 km
  • Haven: 800 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Al onze gasten hebben ook de beschikking over extra faciliteiten zoals: - Gratis wifi - Gratis parkeren in de tuin - Outdoor gas- of houtgrill - Eethoek buiten (met keuze uit uw eigen muziek via tv in de ruimte) - Zitplaatsen buiten - Ligstoelen - Activiteiten voor kinderen - Hulp bij het organiseren van excursies of verhuur (boten, fietsen, etc.)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vlasta Mavrinac
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ira Mavrinac Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte toekomstige gasten, ik ben Ira Mavrinac en de manager van familie-appartementen Mavrinac. Ik ben momenteel 5de geworden op de faculteit Toerisme en Hospitality Management, en ben met vele jaren bezig met toerisme, maar ook met educatie. We zullen ervoor zorgen dat u zich comfortabel en welkom voelt in onze faciliteiten! Lijep pozdrav :)

De advertentie Appartementen Vlasta Mavrinac heeft 52840 keer bekeken sinds 22.03.2019.