Appartement Idi Pa VidiNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

WENSEN U EEN GOEDE VAKANTIE VOOR 2024!! Het appartement 'Go and See' is gelegen in Vrsi, vlakbij Nin (afstand 4 km), terwijl de afstand van Zadar 23 km is. 2,5 uur rijden van Zagreb. Wij bieden 2 appartementen met aparte ingangen. De gemeente Vrsi heeft 14 stranden, terwijl het dichtstbijzijnde strand van het appartement op 300 meter afstand ligt. De stranden in Vrsi zijn voornamelijk zand- en kiezelstranden (het beroemdste strand ligt in de buurt van Ričin). een bakker, restaurants, een slagerij en een pretpark. Het huis ligt in een doodlopende straat, met een aangelegde grastuin, en een buitendouche en barbecue zijn beschikbaar voor de gasten. Het bovenappartement heeft een woonkamer met terras en uitzicht op zee en is verdeeld over twee niveaus. Het eerste niveau heeft 2 slaapkamers (waarvan één met een tweepersoonsbed en de tweede kamer met balkon heeft een stapelbed (met 2 bedden) en een badkamer, terwijl de galerij van het appartement een 3e slaapkamer heeft (met een tweepersoonsbed en een extra bed voor 1 volwassene en eigen toilet).Het appartement is geschikt voor maximaal 7 personen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling van 30% is verplicht. Het meest ideale tijdstip van aankomst om files op wegen en snelwegen te vermijden is onze suggestie dat gasten op maandag arriveren. De toegang tot het appartement is altijd om 11.00 uur en het vertrek is om 9.00 uur. Als gasten vroeg arriveren, krijgen ze koffie totdat hun appartement is schoongemaakt. Je bent altijd welkom. Neem contact met mij op via Watsap en Viber op 00385 98 479 995. Bedankt!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Terugbetaling van het voorschot is mogelijk in situaties waarin er sprake is van overlijden of een ongeval. HET APPARTEMENT IS BESCHIKBAAR, we wachten op uw vragen. Bedankt voor je interesse.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 23 km
  • Discotheek: 900 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
APPARTEMENT SLOBODAN Alle gasten zijn welkom, wij ontvangen ze met welkomstdrankjes en koffie. Wij bieden 3 fietsen aan die u kunt huren en meenemen voor een ritje door de omgeving. Wij hebben bijzonder goede prijzen voor alle gasten die in juni gebruik maken van het appartement. Als een gezin met minder leden voor het appartement kiest, spreken we de prijs voor het gebruik van het appartement af. Het tweede appartement is kleiner voor 3 +1, volledig uitgerust van strijkijzer en haardroger tot vaatwasser en wasmachine met aparte ingang. Een tuin met een barbecue en een buitendouche op zonne-energie voor iedereen beschikbaar. Omdat het appartement in een doodlopende straat ligt, is de tuin ideaal voor kinderen om te spelen. De appartementprijzen in juni en september zijn gunstiger. Laten we het over alles eens zijn
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Idi Pa Vidi
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vinko Laštro
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

We zijn zeer communicatieve en gastvrije gastheren, we kijken uit naar elke ontmoeting en we verwelkomen graag grote gezinnen. Vooral voor kinderen en jongeren.

De advertentie Appartement Idi Pa Vidi heeft 6894 keer bekeken sinds 18.05.2023.