Appartement MarinoNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement voor 5 personen op de begane grond van het huis in het dorp Vrsi Zukve met aparte ingang en terras. Het appartement is 56 m2 en bestaat uit: 3 slaapkamers (1e kamer: groot tweepersoonsbed, viervleugelige kledingkast, kinderbed; 2e kamer: twee eenpersoonsbedden, dubbele kledingkast, bureau; 3e kamer: eenpersoonsbed, kledingkast), woonkamer met tafel voor 6 personen, bankstel en led-tv, nieuwe keuken met inbouwapparatuur (kookplaat, oven, vaatwasser), gecombineerde koelkast en vriezer, magnetron, waterkoker, broodrooster; nieuwe badkamer met douche en overdekt buitenterras met tafel en stoelen in natuurlijke schaduw. De woning is gelegen op een perceel van 380 m2, in een rustige wijk met veel groen en ver van verkeer. Parkeerplaats in de schaduw en barbecue in de tuin. Gebruik van buitendouche en tuin. De afstand van het zandstrand is 450 m. WiFi is beschikbaar

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, dient een voorschot van 50% van het totale bedrag van het verblijf te worden betaald via overschrijving op een zichtrekening. De melding over het rekeningnummer-IBAN en de oproep naar het nummer wordt per e-mail verzonden. We sturen een bevestiging van de betaalde reservering. Het restant tot het volledige bedrag van de accommodatieprijs wordt bij aankomst contant of per bankoverschrijving betaald, waarbij de registratie van het verblijf en de uitgifte van de factuur worden gedaan. Toegang tot het appartement (check-in) is vanaf 13.00 uur en vertrektijd (check-out) is tot 10.00 uur vanwege reiniging en desinfectie van het appartement. Toeristenbelasting en airconditioning zijn bij de prijs inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement. Roken is niet toegestaan in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering is restitutie van de aanbetaling mogelijk indien de reservering 30 of meer dagen voor aankomst wordt geannuleerd. Voor reserveringen die binnen 30 dagen na aankomst worden geannuleerd, is restitutie niet mogelijk.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 3 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Parkeren is voorzien in de omheinde tuin in de schaduw. Gasten kunnen gebruik maken van de tuingrill (barbecue), douche met warm water in de tuin en fietsen (5 st.) Beschikbaarheid van brochures, plattegronden en plattegronden van de plaats. De mogelijkheid om excursies te organiseren, locaties van stranden of bezienswaardigheden aan te bevelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marino
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
nin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juli 2023
een appartement

Alles was geweldig, de eigenaar was behulpzaam en vriendelijk, en tot uw dienst is het appartement vrij ruim, op een rustige plek vlakbij het strand.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Humenné,
Erg goed (4/5) Verbleven in A3+2, Juli 2023
Erg goed

De accommodatie ligt in een rustige straat. Tegelijkertijd dicht bij alles waar we van houden in Nin en omgeving. De gastheren zijn vriendelijk en bereid om te helpen. Ze kunnen u adviseren over plaatsen om te zien of gewoon om te kletsen. Ze waren blij om fietsen te lenen. Wij konden op hen rekenen. Het appartement was schoon, alles functioneel, geen onaangename verrassingen. Parkeren was mogelijk op de binnenplaats, onder de vijgenboom. Om kort te zijn: we waren gewoon tevreden. Bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Legnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juli 2023
Uitstekend!

We raden het appartement echt aan - in een rustige buurt, op korte afstand van het stadsstrand, zodat u gemakkelijk het noorden van de Kroatische bezienswaardigheden kunt bereiken, zoals de nationale parken Krka of de Plitvicemeren, mooie familiezandstranden of kleine onaanzienlijke baaien. De gastheren zijn vriendelijk en erg behulpzaam, klaar om te adviseren over plaatsen om te zien of gewoon om een praatje te maken. We konden elk moment op hen rekenen. Het appartement was schoon, goed uitgerust, airconditioning werkte perfect. We hebben echt een heerlijke zomervakantie doorgebracht in Kroatië en hopen volgend jaar terug te keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Marino V
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, wij zijn broer en zus die uitkijken naar uw komst en u een fijne tijd wensen in ons appartement. Om u er net zo comfortabel als thuis in te laten voelen en deze jaarlijkse vakantie tot een aangename herinnering te maken. Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen en wensen u een prettige vakantie. Welkom!

De advertentie Appartement Marino heeft 7323 keer bekeken sinds 28.02.2023.