Appartement ModrićNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Op de begane grond van een gezinswoning is een 1-kamer appartement van 40m2 te huur. Parkeren maakt deel uit van de accommodatie. De toeristenbelasting is bij de prijs van het verblijf inbegrepen, evenals het gebruik van airconditioning. Vrsi is een klein vissersdorpje aan de noordelijke oever van het Zadar-kanaal, op slechts een paar kilometer afstand van de stad Nin. Het is een ideale bestemming voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de grotere toeristische centra, maar tegelijkertijd wil genieten van prachtige stranden en een kristalheldere zee. Naast appartementen kunnen toeristen in Vrsi genieten van wandelingen langs de zee, het verkennen van de pittoreske omliggende dorpjes, het ontdekken van de rijke geschiedenis van deze regio en de traditionele Dalmatische keuken in lokale restaurants.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot bedraagt 20% van de totale prijs van de overnachting en wordt per post betaald. De rest wordt gegeven op de dag van aankomst. Aankomst: vanaf 15:00 uur Vertrek: tot 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Tot 21 dagen voor aankomst in de accommodatie wordt het voorschot volledig geretourneerd, daarna is het niet meer mogelijk om het voorschot terug te betalen.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Modrić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Regniz Modrić
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartement Modrić heeft 6673 keer bekeken sinds 25.05.2023.