Appartement Sunny PlaceNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste gasten, u wordt verwelkomd in een volledig en modern uitgerust appartement van 75 m2 met twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een groot terras met uitzicht op de zee en de tuin. Het appartement ligt op slechts 70 meter van de zee, dat is minder dan 1 minuut. Het strand is van beton en iets verderop is er ook een zandstrand met parasols, ideaal voor kinderen. Na een lange en vermoeiende reis wordt u in het appartement begroet door een klein teken van aandacht dat u hopelijk zal opfrissen. Het appartement is modern uitgerust met nieuwe apparaten die onlangs zijn aangeschaft en beschikt over het volgende: airconditioning, wifi, smart-tv met Netflix en Disney+, vaatwasser, waterkoker, magnetron. Jij bent de eerste gast die gebruik maakt van de nieuwe apparaten. Er is privéparkeergelegenheid voor de gasten bij de accommodatie. Er is ook een tuin met een grill beschikbaar voor de gasten. Het appartement is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is mogelijk om gasten GRATIS op te halen op de luchthaven of het busstation. Het bovenste appartement is gereserveerd voor gasten, terwijl de eigenaren in het onderste appartement verblijven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst vanaf 16.00 uur of op afspraak en tot 22.00 uur. Als u vroeg aankomt, helpen wij u graag met koffers of iets anders als dat nodig is. Vertrek om 11.00 uur of op afspraak. Betaling van 30% vooraf bij reservering, daarna de rest van het bedrag uiterlijk twee weken voor aankomst. Als de aankomst minder dan twee weken duurt, wordt 100% van het gehele bedrag bij reservering rechtstreeks op de bankrekening gestort.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Tot 30 dagen is annuleren gratis. 29-14 dagen 50% van het bedrag wordt geretourneerd. 13-7 dagen 30% van het bedrag wordt geretourneerd. 6-0 dagen geen restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 2 km
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 20 km
  • Vliegveld: 30 km
Soort strand
Zand, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sunny Place
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dorotea Skrbin
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom in ons prachtige appartement gelegen in Zukva (Vrsa), op slechts 15 minuten van het prachtige Zadar. Wij staan gedurende uw hele verblijf tot uw beschikking, en als u al een vraag heeft, aarzel dan niet om deze hier te stellen. Wij zijn een vriendelijke familie en we kijken ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten.

De advertentie Appartement Sunny Place heeft 790 keer bekeken sinds 01.04.2024.