Appartementen AgavaNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Comfortabele en modern ingerichte appartementen in een rustige straat, omgeven door een grote tuin met voldoende ruimte om te parkeren en te spelen. In de tuin is er een gemeenschappelijke barbecue en een zithoek. De faciliteit is gelegen nabij het beroemde Kraljičina-strand en alle belangrijke voorzieningen. Wij hebben de appartementen met veel aandacht en liefde ingericht, zodat onze gasten tijdens hun verblijf bij ons over al het nodige comfort beschikken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt bevestigd door de betaling van een voorschot van 15% van de totale prijs. Het voorschot dient te worden voldaan via bankoverschrijving. Na betaling van het voorschot wordt de bevestiging van betaling van het voorschot per e-mail naar de gast gestuurd. De gast betaalt de rest van het bedrag contant op de dag van aankomst, waarna de gast een factuur ontvangt voor het totaalbedrag. De prijs is inclusief de huur van een gemeubileerd en schoongemaakt appartement, inclusief beddengoed en handdoeken. Toeristenbelasting, internet, airconditioning, tv en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen. Geen extra kosten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.9 km
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Agava
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
hofheim,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Geweldig appartement op een geweldige locatie

We voelden ons in zeer goede handen bij Mira en Zoran en werden hartelijk ontvangen. In werkelijkheid is het appartement nog mooier dan op de foto's op internet. Alles in het appartement was perfect uitgerust en zeer schoon. De nabijheid van het strand en de oude binnenstad van het appartement in Nin is zo kort dat we niet eens fietsen hadden geleend. Alles (stranden, restaurants en bars) was in korte tijd te voet bereikbaar. We hebben twee hele fijne vakantieweken gehad. We kunnen het huis van Mira en Zoran ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een geweldige vakantie wil hebben.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Limanowa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2021
Een aangenaam verblijf

Zeer aardige gastvrouw, spreekt vloeiend Engels; appartement - zowel van ons als van vrienden - zeer schoon, modern, er ontbrak niets. Naar steden ongeveer 15 minuten lopen; naar het strand - ook ca. 15 minuten te voet met kinderen. Ik raad Agawa-appartement aan - hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs?

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Vrbovsko,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Vriendelijke gastheren

Geweldige accommodatie, vriendelijke en behulpzame gastheren. Schoon en netjes, alles wat wordt vermeld is echt en toegankelijk. Wij raden!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Mira Stulić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Agava heeft 44883 keer bekeken sinds 11.01.2019.