Appartementen Maja VrsiNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

De stad Vrsi ligt op het gelijknamige schiereiland in het uiterste noordwesten van Noord-Dalmatië, op ongeveer 20 km afstand van Zadar en ongeveer 5 km afstand van de oudste Kroatische koninklijke stad Nin. Vrsi is versierd met een prachtige kust van ongeveer 34 km lang, rijk aan natuurlijke stranden en baaien die geschikt zijn om te zwemmen of gewoon om te ontspannen in stilte, ver van de stedelijke centra. Er zijn ook 2 eilandjes Mišjak en Zečevo. Het eilandje Zečevo is bijzonder interessant omdat het bij eb verandert in een schiereiland, en het getij verandert het in een eiland. Op dat eilandje bevindt zich ook de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Konijnen, waar de gelovigen elk jaar op 5 mei en 5 augustus een bedevaart naartoe maken. Wie graag geniet van de ongerepte natuur, prachtige stranden, een rustige omgeving zonder veel publiek, is dit een van de ideale toeristische bestemmingen. De volgende aantrekkelijke stranden bevinden zich binnen een straal van 3 km: het zandstrand van Jasenovo, het unieke fijne kiezelsteentje Duboka Draga, het overwegend zandstrand (met enkele kiezelstenen) Sv. Jakov en een aantal andere, kleinere stranden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
*Op de dag van aankomst staat het appartement vanaf 14.00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. *Naast de sleutel van het appartement ontvangt u ook de sleutel van de voordeur, deze dient u altijd op slot te doen. *Bij aankomst in het appartement overhandigt u uw identiteitskaart of paspoort aan de gastheer voor registratie bij het VVV-kantoor. *De prijs voor het gebruik van het appartement voor de gehele contractperiode wordt bij aankomst in rekening gebracht. *Indien u besluit het overeengekomen verblijf eerder te verlaten, bent u verplicht de gehele verblijfsreservering te betalen. *Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. *Roken is niet toegestaan in het appartement. *U kunt huisdieren alleen meenemen in het appartement met toestemming van de gastheer. Huisdieren zijn niet toegestaan zonder voorafgaande kennisgeving bij de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 70 km
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Casino: 200 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Tijdens het seizoen (1 juli - 1 september) zijn er talloze plekken voor recreatie en amusement in de stad; manege, bootverhuur, evenals de mogelijkheid tot het huren van een zeilboot met schipper, het rijden op een jetski, een bank en het huren van waterfietsen en soepboten. En voor de allerkleinsten is er een aquapark waar ze dol op zullen zijn. Avonturiers kunnen in Vrsi een buggy huren en onder deskundige begeleiding over bergpaden rijden. In het centrum staat een veld voor zaalvoetbal en basketbal tot uw beschikking.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maja Vrsi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hosszúhetény,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Perfecte accommodatie

Perfecte accommodatie voor 4 personen. Comfortabele accommodatie voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Netheid vriendelijkheid 10 sterren. Alleen goede dingen kunnen worden gezegd. Leuke lieve eigenaren. De tuin is groot, de accommodatie ligt dicht bij de zee. stilte kalm. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik hoop dat we weer kunnen komen! Hallo, Feri

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2021
Perfecte accommodatie

Mijn man en ik brachten 10 heerlijke dagen door in het studio-appartement Maja, onze keuze was meer dan geweldig! De accommodatie is zeer schoon, ruim, het uitzicht vanaf het balkon is net als op de foto's. Appartementen Maja zijn gelegen op een rustige locatie, en toch dicht bij alle voorzieningen die wenselijk zijn op vakantie.. een groot pluspunt is dat ze ook huisdieren ontvangen.. de gastheren zijn erg vriendelijk en sympathiek, ze hebben ons overal bij geholpen.. van vakantie we keerden blij, tevreden en slaperig terug .. we raden gezinnen aan die willen ontsnappen aan de drukte en een pauze willen nemen van het dagelijks leven .. Alle lof voor de geweldige en hardwerkende mensen die ons thuis lieten voelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zabreh,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2019
Geweldige accommodatie

Rustige locatie in een prachtige omgeving met uitzicht op de zee en de bergen. Sanja, bedankt voor een aangenaam verblijf en geweldige accommodatie. We kunnen het zeker aan iedereen aanbevelen !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Luka Radobuljac Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Bedankt voor je interesse, we kijken ernaar uit je te ontmoeten en we hopen dat je een prettige vakantie zult hebben in onze accommodatie!

De advertentie Appartementen Maja Vrsi heeft 68480 keer bekeken sinds 14.01.2017.