Appartementen Cypress Tree Nin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Ontdek de Cypress Tree-appartementen, met een verfrissend zoutwaterzwembad, gelegen in het rustige dorpje Sabunike. Onze appartementen liggen op slechts 10 minuten lopen van het strand van Kraljičina en bieden een idyllische omgeving voor een onvergetelijke familievakantie. Het ruime zandstrand is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Met nabijgelegen pretparken voor kinderen, evenals een selectie aan restaurants en cafés, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik, van restaurants aan zee tot familie-entertainment. Voor de meer avontuurlijke gasten biedt de omgeving mogelijkheden voor windsurfen en andere spannende activiteiten op zee. Bovendien is onze locatie perfect voor het verkennen van gerenommeerde nationale en natuurparken, waaronder het Kornati National Park en het Plitvička Jezera National Park. Ons pand beschikt over beveiligde parkeergelegenheid en een eigen ingang voor elk appartement, waardoor privacy en comfort wordt gegarandeerd. Elk appartement beslaat een aparte verdieping en in de tuin bevindt zich een zwembad en een overdekt zitgedeelte buiten met een barbecue.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd is vanaf 16.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur. Het bedrag van de aanbetaling bedraagt 30% van het totaal overeengekomen bedrag, en de rest van het geld wordt betaald op de dag van aankomst. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Na ontvangst van het geld sturen wij een bevestiging van de reservering. Bij aankomst dient u een borg van € 200,- te betalen. Deze vergoeding wordt contant geïnd. De borg wordt bij het uitchecken aan u terugbetaald. Het volledige bedrag van uw borgsom wordt na inspectie van de accommodatie contant terugbetaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Reserveringen die tot 60 dagen voor aankomst worden geannuleerd, worden volledig terugbetaald (100%). Reserveringen die tussen 60 en 45 dagen worden geannuleerd, worden terugbetaald voor een bedrag van 50% van het voorschot. Gedurende een periode van 45 dagen voor aankomst is restitutie van het voorschot niet mogelijk, ongeacht wijzigingen of annuleringen. We raden gasten ten zeerste aan een reisverzekering af te sluiten om zichzelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 4 km
  • Vliegveld: 250 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief gebruik van het zwembad, airconditioning, beddengoed en handdoeken. Een welkomstdrankje en passende attenties zijn voor alle gasten inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Cypress Tree
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sime Hrabrov Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten aan alle toekomstige gasten van uw gastheer. We zijn al vele jaren bezig met toerisme en we zullen u graag verwelkomen in onze accommodatiefaciliteiten. Ik sta tot uw beschikking voor alle vragen. Groeten van de familie Hrabrov

De advertentie Appartementen Cypress Tree heeft 18601 keer bekeken sinds 03.06.2022.