Appartementen MatijevićNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 140 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Boek tijdig uw vakantie. Het huis met 2 appartementen "Apartmani Matijević" is gelegen in een rustig toeristisch dorpje Grbe, ideaal voor een vakantie met het gezin, op slechts 2 km van het centrum van Nin. Het appartement op de begane grond heeft 2 kamers en 1 stapelbed en een slaapbank, badkamer, keuken, ruim terras en woonkamer. Het appartement op de eerste verdieping van het huis heeft 4 kamers, keuken, badkamer, balkon, eetkamer. Elk appartement heeft de mogelijkheid om een barbecue te gebruiken. Parkeren is mogelijk op de omheinde tuin op 50 meter van het huis. De afstand tot het zand-/kiezelstrand geschikt voor kinderen en volwassenen is 600 meter. Er is een bushalte in de directe omgeving van de woning (50m). Winkels en restaurants zijn ongeveer. 1500 meter. Prijzen zijn afhankelijk van de datum van reservering en het aantal geboekte nachten. Het is mogelijk om met een prijsaanpassing af te spreken om de gehele woning voor een langere periode te huren! Wij zijn beschikbaar voor alle informatie. Wij verheugen ons op uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling alleen contant mogelijk. Voorschot 10% van het totaalbedrag. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur en vertrektijd tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering 2 weken voor de afgesproken datum wordt het voorschot volledig terugbetaald. Bij overige annuleringen zal de verhuurder het voorschot niet terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 1.7 km
  • Busstation: 21 km
  • Treinstation: 21 km
  • Vliegveld: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Matijević
Lovro Matijević
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Wij wensen u een prettige vakantie in "Apartments Matijević".

De advertentie Appartementen Matijević heeft 4800 keer bekeken sinds 09.02.2023.