Appartementen MihaelNin - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Nin en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De accommodatie ligt op 8 minuten lopen van het strand. Apartments Mihael ligt in het historische centrum van Nin en biedt moderne accommodatie met een zithoek, netflix en gratis WiFi. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en een keuken met een magnetron. Het eigen restaurant serveert Italiaanse en Amerikaanse gerechten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Sleutels en parkeerkaart liggen op afspraak voor u klaar in het sleutelkastje. Inchecken is mogelijk van 14:00 tot 22:00 uur Uitchecken is mogelijk van 08:00 tot 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst wanneer het voorschot wordt terugbetaald
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een parkeerkaart voor één voertuig. Appartement Mihael ligt in het historische centrum van Nin (cultureel beschermd gebied) en parkeren kan op openbare parkeerplaatsen in de buurt. Een parkeerkaart van EUR 30 is vereist en wordt terugbetaald zodra de parkeerkaart wordt ingeleverd. Bij de parkeerkaart is ook gratis parkeren op drie populaire stranden in de omgeving inbegrepen. Koppels waren vooral gecharmeerd van de locatie - ze beoordeelden het met 10 op de boeking voor hun verblijf als stel.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mihael
Matea Zubčić Ricov Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Mihael heeft 5521 keer bekeken sinds 25.05.2022.