Appartement Be HappyPag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

We bevinden ons op een geweldige locatie in Novalja, in de Primorska-straat, 150 meter van een zandstrand met een kristalheldere zee, 15 minuten lopen langs de zee langs de promenade naar het centrum van Novalja/riva met talloze bars en speeltuinen voor kinderen. 150 meter van het zandstrand van Ploče, 8 minuten lopen van het strand van Babe. Beide stranden zijn geschikt voor kinderen. Andere mooie stranden op het eiland liggen op slechts een paar minuten rijden met de auto. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een keuken met eetkamer en een woonkamer, een badkamer, een inkomhal, een groot terras met uitzicht op de zee en een parkeerplaats. Alle drie de kamers hebben toegang tot het terras. Volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf: airconditioning, wi-fi, inductie, oven, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, wasmachine, twee tv's, beddengoed, handdoeken, theedoeken, waterkoker, elektrische grill, broodrooster, haardroger , 2 comfortabele ligstoelen op het terras, parasol... Het appartement is niet geschikt voor huisdieren. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Huisregels: Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Het is verboden apparatuur en meubilair te vernielen, onrust te veroorzaken en andere gasten te storen, en het is in het bijzonder verboden om lawaai te creëren (naar luide muziek luisteren, welk geluid dan ook uitzenden) waardoor andere gasten in het huis en de buurt worden gestoord. Het is verboden om extra personen in de voorziening te laten slapen die geen gasten van de voorziening zijn. Een dergelijke overtreding betekent onmiddellijke annulering van de accommodatie in de faciliteit zonder restitutie van het betaalde geld.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Alle reserveringen die tot 30 dagen voor aankomst worden geannuleerd, hebben recht op een volledige terugbetaling van de aanbetaling. Reserveringen die tot 15 dagen voor aankomst worden geannuleerd, hebben recht op een gedeeltelijke terugbetaling van de aanbetaling als hetzelfde tijdslot bezet is met andere gasten. Reserveringen die minder dan 15 dagen voor aankomst worden geannuleerd, verliezen helaas het recht op restitutie van de aanbetaling.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Be Happy
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Mojca Mikec Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartement Be Happy heeft 12048 keer bekeken sinds 01.06.2022.