Appartementen LunaPag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Luna zijn gelegen nabij het centrum van Novalja, op slechts een paar minuten lopen naar het centrum, winkels, restaurants en alle andere voorzieningen, maar ook naar de zee. Het is een gloednieuw gebouw en bevat 4 moderne appartementen, op elke verdieping een appartement voor 5 en 8 personen. Alle appartementen zijn uitgerust met airconditioning, vaatwassers, wi-fi, TV / SAT, inloopdouches en een groot terras. Grote appartementen voor 8 personen bestaan uit twee aparte kamers met 3 bedden, een bed voor 2 personen in de woonkamer en hebben 2 badkamers. Kleinere appartementen bestaan uit een aparte kamer met 3 bedden en een bed voor 2 personen in de woonkamer. De appartementen op de bovenverdieping hebben uitzicht op zee. Alle appartementen hebben beveiligde parkeerplaatsen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking wordt een aanbetaling van 30% betaald, deze wordt verrekend met het totaalbedrag. Na betaling van het voorschot is de reservering bevestigd en wordt de rest van het bedrag op de dag van aankomst betaald. De appartementen kunnen op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur worden betreden en op de dag van vertrek tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
 • Zee: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Centrum: 200 m
 • winkel: 100 m
 • Restaurant: 50 m
 • Dokter: 800 m
 • Apotheek: 200 m
 • Bank: 200 m
 • Postkantoor: 200 m
 • Tankstation: 800 m
 • Busstation: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luna
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Danijela Šonje Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Luna appartementen zijn gelegen nabij het centrum van Novalja, op slechts een paar minuten lopen naar het centrum van de stad, winkels, restaurants en alle andere faciliteiten, maar ook naar de zee. Dit is een volledig nieuw gebouw en beschikt over 4 moderne appartementen op elke verdieping appartement voor 5 en 8 personen. Alle appartementen zijn uitgerust met airconditioning, wi-fi, TV / SAT, lopen in douches en een groot terras. Grote appartementen voor 8 personen bestaan ​​uit twee aparte kamers met drie bedden, een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer en hebben 2 badkamers. Kleinere appartementen bestaan ​​uit een aparte kamer met 3 bedden en een bed voor 2 personen in de woonkamer. Appartementen op de bovenste verdieping met uitzicht op de zee. Alle appartementen beschikken over parkeerplaatsen. Bij het boeken, betalen een voorschot van 30%, die wordt afgetrokken van het totaal. Na betaling van het voorschot reservering is bevestigd, en het saldo wordt betaald bij aankomst. De appartementen kunnen na 14.00 uur worden ingeschreven op de dag van aankomst en vertrekken voor 10.00 uur op de dag van vertrek. BTW is inbegrepen in de prijs.