Kamers & Apartmani Adriatica InnPag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingerichte kamers en appartementen van hoge categorie ****. Hotel standaarduitrusting en meubilair. De faciliteit is in juli 2021 in gebruik genomen. De appartementen hebben een slaapkamer en twee extra bedden in de woonkamer. LET OP: Extra bedden in de woonkamer kunnen alleen gebruikt worden door kinderen tot 12 jaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om accommodatie te reserveren, vragen wij een aanbetaling van 30% van het totale bedrag. De borg wordt betaald via een bankrekening. De rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst in de faciliteit in contanten of door storting op een bankrekening (evenals een borg).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Alle reserveringen die tot 30 dagen voor aankomst worden geannuleerd, hebben recht op volledige restitutie van de aanbetaling. Reserveringen die tot 15 dagen voor aankomst worden geannuleerd, hebben recht op een gedeeltelijke terugbetaling van de aanbetaling als hetzelfde tijdslot bezet is met andere gasten. Reserveringen die minder dan 15 dagen voor aankomst worden geannuleerd, verliezen helaas het recht op restitutie van de aanbetaling.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Huisregels: Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Het is verboden om apparatuur en meubilair te vernielen, wanorde te veroorzaken en andere gasten te storen, en het is vooral verboden om lawaai te maken (naar harde muziek luisteren, geluiden van welke aard dan ook voortbrengen), die andere gasten in het huis en de buurt storen. Het is verboden om extra personen in de voorziening te laten slapen die geen gast zijn van de voorziening. Een dergelijke overtreding betekent onmiddellijke annulering van accommodatie in de faciliteit zonder restitutie van het betaalde geld.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamers & Apartmani Adriatica Inn
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Marijan Šuljić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Kamers & Apartmani Adriatica Inn heeft 23877 keer bekeken sinds 19.07.2021.