Vakantiehuis NavaliaPag Novalja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 140 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Novalja en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Slechts 200 m van het strand, in een rustig dorpje Potočnica is het huis Navalia - een ideale plek voor een rustige en ontspannen vakantie. Als u de drukte van de stad wilt, ligt op slechts 10 km afstand Novalja en het wereldberoemde strand Zrce, dus Potocnica is een geweldig startpunt voor gasten die het eiland Pag willen verkennen. Het huis is modern ingericht en uitgerust voor een aangename vakantie voor maximaal 6 personen. Het bestaat uit 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed, elk met satelliet-tv, en de gasten hebben de beschikking over 2 badkamers met douche, waarvan één in het centrale gedeelte en de andere op de begane grond, samen met een speelkamer voor de kinderen. De keuken is volledig uitgerust voor het bereiden van maaltijden, terwijl de eetkamer een bartafel en stoelen heeft. In de woonkamer is er satelliet-tv en een plek voor uw vakantie en de centrale ruimte is volledig voorzien van airconditioning. Het huis is gedekt door WiFi-signaal. Op de begane grond is een kinderspeelkamer met diverse spellen, een kinderbiljart, darts, tafelvoetbal en andere gezelschapsspelen. Naast de speelkamer is er een badkamer met een douche en een wasmachine. Het huis heeft een groot en ruim terras met zitje en uitzicht op de mediterrane tuin. Gasten hebben de beschikking over een tuin met een barbecue waar ze verse gerechten kunnen bereiden voor familie en vrienden, en we raden lamskoteletten aan in een rozemarijnmarinade die je in de tuin kunt plukken. Vanuit de buitenfaciliteiten biedt het huis Navalia zijn gasten tafeltennis, badminton, buitendouche en 2 parkeerplaatsen. De totale oppervlakte van de woning is 85 m2, waarvan 68 m2 verwijst naar de centrale verdieping en 17 m2 naar de begane grond met een speelkamer en badkamer. Geniet van een tuin van ongeveer 120 m2. De dichtstbijzijnde kleinere winkel bevindt zich in Jakišnica, op 4 km afstand, terwijl grotere winkels, de vismarkt en de markt zich bevinden in Novalja, op 10 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur. Om de reservering te bevestigen, is een aanbetaling van 30% vereist en de rest 15 dagen voor aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Tot 30 dagen voor aankomst - restitutie 100% 29-15 dagen - restitutie 70% 14-10 dagen - restitutie 50% 9-0 dagen of niet komen opdagen - geen restitutie
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 10 km
  • winkel: 10 km
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Discotheek: 12 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid tot het huren van een boot en extra excursies tegen meerprijs
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Navalia
Anes Kovač Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Navalia heeft 6118 keer bekeken sinds 25.11.2021.