Appartement & Sobe Villa OlivaNovi Vinodolski - Kvarner

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Na vele jaren staat de Oude Villa weer in het toeristische aanbod van Novi Vinodolski. De villa heeft 4 kamers in het hoofdhuis en een appartement in het bijgebouw. We bieden een groot terras met een open haard voor het bereiden van een barbecue en een grote zaal die gasten kunnen gebruiken om te eten of gewoon om samen naar een belangrijke wedstrijd te kijken. Een grote tuin omringd door groen geeft een bijzondere sfeer. Elke wooneenheid heeft één parkeerplaats. De villa ligt in het groen boven het belangrijkste stadsstrand, omgeven door een hoge muur die de gasten een gevoel van privacy en afscheiding van de rest van de stad geeft. Het is zo gelegen dat alles binnen 50 tot 100 meter bereikbaar is.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de reservering is het noodzakelijk om een voorschot van 100 euro te betalen of in overleg. De rest van de betaling wordt contant in euro's gedaan op de dag van aankomst. Gasten kunnen na 14.00 uur of op afspraak in de accommodatie arriveren en dienen de accommodatie op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
We zullen het voorschot terugbetalen als de gast 30 dagen voor de geplande aankomst annuleert of in overleg als het gaat om een ernstige ziekte of overlijden in de familie met als bewijs een kopie van een geldig document.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 40 m
  • Apotheek: 60 m
  • Bank: 60 m
  • Postkantoor: 30 m
  • Tankstation: 20 m
  • Busstation: 30 m
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Casino: 40 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement & Sobe Villa Oliva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Schönhausen ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+1, Augustus 2023
Geweldige accommodatie

We waren zeer tevreden en hebben al geboekt voor volgend jaar. Zeer vriendelijke verhuurders die bijna elke wens vervullen. Een bijzonder hoogtepunt dat ik hier moet vermelden is dat de hospita ons zelfs de dagen wilde vergoeden dat we om persoonlijke redenen eerder moesten vertrekken. Wij kijken enorm uit naar onze vakantie daar volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Samorin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, September 2023
1

Wij hebben een week vol belevenissen mogen doorbrengen in villa Oliva! Het ligt op een zeer goede locatie, dicht bij alles, met een prachtige tuin. De kamers zijn mooi schoon en netjes. De gastheren stonden voor alles tot onze beschikking, ze waren zeer behulpzaam en gaven ons veel tips op alle gebieden. Als we daarheen gaan, zullen we hier weer boeken. Hartelijk dank Villa Oliva

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Pleternica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+1, Juli 2023
Uitstekende accommodatie

Alle lof voor de accommodatie, met een betaalbare prijs, een zeer nette kamer en een prachtig ingerichte tuin die de mogelijkheid biedt tot een barbecue of een rustig kopje koffie in de ochtend, zult u zeker een aangenaam verblijf hebben. Naast dat alles gaat alle lof naar de eigenaar, die erg aardig en altijd beschikbaar is. Allemaal aanraders!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Karolina Hadži-Vukovič
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement & Sobe Villa Oliva heeft 13124 keer bekeken sinds 22.06.2023.