Appartement AnteNovigrad (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Novigrad (Zadar) en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Comfortabel appartement gelegen in prizelju eengezinswoning gelegen op slechts 10 meter van de zee. Drie jaar geleden volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Parkeren is mogelijk en is gratis. Het strand ligt op slechts 5 minuten lopen langs de waterkant. Beleef een vakantie weg van de drukte, maar met alle essentiële voorzieningen, zoals restaurants, bars, supermarkten, centrale markt en een bakkerij. In de avond kunt u door middel van de waterkant van de stad en het oude deel van de stad, die neemt u mee terug naar lang vervlogen tijden te lopen. Bezoek de stad museum, of gewoon genieten van de prachtige zonsondergangen. Novigrad is een pittoresk stadje gelegen aan de zuidelijke kust van de Novigrad Zee, in een lange en smalle baai aan de voet van de berg Velebit. In Novigrad stroomt Zee in de rivier Zrmanja, dus het is rijk aan vis en schaaldieren. Op de rivier Zrmanja kunt u genieten van raften en kajakken, terwijl van Novigrad kunnen gemakkelijk de stad Zadar te bezoeken. , Nationale parken Paklenica, Plitvice, Krka en Kornati.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 200 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 12 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ante
Dino Vlatković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren op 16. 01. 1984 in Rijeka, waar ik woon. Ik werk in een bedrijf Automatic Vending Service als een servicemonteur en HoReCa machines. In mijn vrije tijd ik Crossfit, Ik hou van reizen en ik ben een fan van motorrijden. Elke zomer Ik breng in Novigrad, hoe werken we toelaten. De ouders, Milka en Ante, gepensioneerd en wonen in Novigrad. .

De advertentie Appartement Ante heeft 5710 keer bekeken sinds 19.05.2016.