Appartement Cittanova Boutique Novigrad - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in dit prachtige appartement gelegen in het pittoreske stadje Novigrad, Istrië. Deze accommodatie ligt op een geweldige locatie en biedt de perfecte combinatie van comfort en luxe, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor uw vakantie. Het appartement beschikt over een gedeeld zwembad dat u uitnodigt om te ontspannen in het verfrissende water terwijl u geniet van de warme mediterrane zon. Een prachtig aangelegde tuin omringt het pand en creëert een oase van rust voor ontspanning. Voor degenen die graag buiten dineren en bijeenkomsten houden, is er barbecueapparatuur beschikbaar om uw culinaire ervaring te verbeteren. Blijf verbonden met de wereld met gratis WiFi en wees veilig met gratis privéparkeergelegenheid voor uw gemak. Het appartement is strategisch gelegen, met het strand van Sirena op slechts 2,1 km afstand en het spannende Aquapark Istralandia op slechts 5,7 km rijden van de voordeur. Betreed het ruime appartement en ontdek een oase van comfort. Met 2 slaapkamers, een doordacht ontworpen woonkamer en een terras zorgt deze woning voor een gezellige sfeer. Entertainment is binnen handbereik met een flatscreen-tv, terwijl u in de volledig uitgeruste keuken, compleet met vaatwasser en oven, kunt genieten van huisgemaakte maaltijden. De badkamer, ingericht met modern meubilair, heeft een verfrissende douche. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf. De eetkamer buiten nodigt u uit om buiten van uw maaltijden te genieten, omringd door de schoonheid van het Istrische landschap. Naarmate de dag vordert, hebben gasten de mogelijkheid om te ontspannen bij de buitenhaard, wat een vleugje warmte en sfeer toevoegt aan het appartementencomplex. Dompel jezelf onder in de lokale bezienswaardigheden, met de stranden van Karpinjan, FKK en Kastanija allemaal binnen handbereik. Voor passagiers die met het vliegtuig arriveren, is de luchthaven van Portorož gunstig gelegen op slechts 21 km afstand. Ervaar het toppunt van comf

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling bedraagt 30% van de totaalprijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om de reservering 30 dagen voor aankomst te annuleren. Indien de gast niet komt opdagen of de reservering tijdig annuleert, wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.3 km
  • Strand: 1.3 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.6 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 1.7 km
  • Apotheek: 1.7 km
  • Bank: 1.4 km
  • Tankstation: 1.6 km
  • Busstation: 1.6 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 1.3 km
  • Discotheek: 1.6 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wanneer u uw vakantie boekt, krijgt u een gratis wijnproeverij bij onze lokale wijnproducent: Moreno Ivančić, Ivančić Wines. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Cittanova Boutique
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Benito Battista
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Cittanova Boutique heeft 1164 keer bekeken sinds 15.02.2024.