Appartement Marina Boutique Novigrad - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij NOVIGRAD BOUTIQUE APARTMAN, een juweeltje gelegen in de jachthaven van Novigrad, dat de perfecte combinatie van elegantie en comfort biedt. Dit moderne appartement biedt een betoverende omgeving voor uw verblijf in Istrië, met als extra bonus gratis fietsen waarmee u de charmante omgeving kunt verkennen. Het appartement is ideaal gelegen en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Het ligt op slechts 600 meter van het ongerepte Maestral-strand en op minder dan 1 km van het pittoreske Karpinjan-strand. Bij aankomst wordt u begroet door een gevoel van verfijning en moderniteit. Het appartement heeft een ruime slaapkamer die is ingericht met comfortabel beddengoed, en de elegante badkamer is voorzien van zachte handdoeken en een luxe ligbad. De woonruimte is zorgvuldig ontworpen met een flatscreen-tv uitgerust met streamingdiensten, waardoor entertainment binnen handbereik is. De eetkamer, naadloos geïntegreerd met de volledig uitgeruste keuken, is de perfecte plek om van heerlijke maaltijden te genieten. Het terras met een prachtig uitzicht op de zee nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de sfeer aan zee. Voor uw comfort heeft de unit met airconditioning een ontspannend bad en een inloopkast, zodat u verzekerd bent van een aangename ervaring tijdens uw verblijf. Toegang tot het balkon, gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi zijn extra voordelen. Het eetgedeelte buiten nodigt u uit om buiten te dineren, waardoor een intieme sfeer ontstaat en u kunt genieten van de schoonheid van de omgeving. Deze accommodatie gaat verder dan het bieden van een comfortabel verblijf; biedt een scala aan activiteiten om uw ervaring te verbeteren. Profiteer van de gratis fietsen om Novigrad te verkennen en geniet van activiteiten zoals duiken, fietsen en vissen voor een indrukwekkend kustavontuur. Met het Sirena-strand op slechts 1,1 km afstand en het opwindende Istralandia Aquapark op slechts 6,6 km rijden, is dit appartement perfect gelegen voor mensen die op z

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling bedraagt 30% van de totaalprijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om de reservering 30 dagen voor aankomst te annuleren. Indien de gast niet komt opdagen of de reservering tijdig annuleert, wordt de aanbetaling niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Tankstation: 70 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 22 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u deze accommodatie boekt, krijgt u een gratis wijnproeverij bij onze lokale wijnproducent Moreno Ivančić. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marina Boutique
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Benito Battista
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Marina Boutique heeft 1099 keer bekeken sinds 15.02.2024.