Appartement GizellaČiovo Okrug Donji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Uitstekend uitgerust (alles inbegrepen in de prijs, evenals de toeristenbelasting), ruim appartement Gizella, op de begane grond van een gezinswoning, met een terras, tuin en parkeerplaats, de locatie biedt een rustige, ontspannende familievakantie in de schaduw van sinaasappel-, citroen-, mandarijn- en prachtige dennenbossen, die uittorenen boven de kristalheldere zee, met de mogelijkheid om te wandelen en fietsen naast olijfgaarden en mediterrane geneeskrachtige planten, Šljunčana, rots- en betonnen stranden, met parkeergelegenheid, winkels, cafés , restaurants, fastfood, kinder- en sportspeelplaatsen, bus en geldautomaat liggen op vijf zes minuten lopen. Tegelijkertijd, op slechts 8 km afstand, bieden de oude stad Trogir, onder de bescherming van UNESCO, verbonden door bruggen, dicht bij het Krka Nationaal Park, de eilanden Šolta en Brač, dynamische excursies en entertainment. De nabijheid van de luchthaven maakt uw aankomst gemakkelijker en het is mogelijk om een transfer te regelen. Je bent de enige gasten in het gebouw, je hebt een aparte ingang, de plek is klein, rustig en mooi. Wij heten u graag welkom met een welkomstdrankje!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De reservering wordt bevestigd door een aanbetaling op de rekening van 30% van de totale prijs van de accommodatie. De rest van het bedrag wordt drie dagen voor aankomst contant op de rekening gestort of de eerste dag na aankomst contant. Aankomst na 14.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 8 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 10 m
  • Vliegveld: 13 km
  • Haven: 8 km
  • Sportactiviteiten: 3 km
  • Discotheek: 8 km
  • Casino: 8 km
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het huren van accommodatie bieden we ook proeverijen aan van zelfgemaakte olijfolie en marmelade gemaakt van lokale citrusvruchten en vijgen, evenals droge en verse seizoensvijgen. Het is mogelijk om een ligplaats en een boot te huren op het plaatselijke strand. In de omgeving zijn: duikclub, tennisclub, kinderspeeltuin, strand met glijbaan, botenlift, toeristische informatie, restaurants, boottochten naar de eilanden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Gizella
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Murska Sobota,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Hallo

Veel dank aan mevrouw Gizela en meneer Ivot voor een aangenaam verblijf tijdens onze vakantie. Het appartement is precies zoals beschreven door de familie Klančar, en de eigenaar is nog beter, vriendelijk, glimlachend, goedhartig, die ons aangenaam verraste voor de verjaardag van onze vriendin. Dus mevrouw Gizela, heel erg bedankt voor de beste cake. Het appartement en het hele dorp zijn een mooi, rustig, schaduwrijk strand, geschikt voor kleine kinderen. Ochtendwandelingen bieden u prachtige uitzichten en verborgen hoekjes. We wensen je het allerbeste, tot ziens

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Beste Andreja en Slavko, Lena, Anže en Kaja, Bedankt voor je vriendelijke woorden en we zijn blij dat je leuke herinneringen aan ons hebt! Kom nog eens naar ons toe, we zullen blij zijn om zulke aangename en goede mensen te ontvangen. We wensen je met heel ons hart het allerbeste in je leven samen! PSH Bedankt Andrej voor het mooie werk, het komt in de collectie! Groetjes van Gizela en Ivo

ŠKOFJA LOKA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Okrug Donji, Dalmatinska 7

Ruim en volledig uitgerust appartement met een mooi terras omgeven door de natuurlijke schaduw van bomen. Zeer schoon en netjes. Uiterst gastvrije en vriendelijke eigenaren, die naast alles ook zorgden voor een ontvangst (drankje, fruit) en een aandenken van eigen makelij (marmelade, amandelen). Vlakbij is er een voldoende gesorteerd winkeltje en een lekker en betaalbaar restaurant. sterk aanbevolen!!! We doen de groeten aan de eigenaren en tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Nataša en team

Beste Nataša en team, bedankt voor je leuke reactie, we zijn blij dat je je goed voelde bij ons en we hebben niets dan lovende woorden voor jullie, als gasten! Groetjes en kom nog eens langs!

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2021
Een beoordeling

Alle lof aan de gastheren voor een aangenaam verblijf en een fijne vakantie. Leuke accommodatie, allemaal geweldig. Veel groeten van Krunoslav, Sanda en Lana uit Zagreb!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Gizela Biočić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Hongaars,
Meer informatie over de verhuurder

Verantwoordelijk, hardwerkende, sociaal en vriendelijk.

De advertentie Appartement Gizella heeft 46157 keer bekeken sinds 03.02.2016.