Appartement CoccoOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 155 per nacht
Beschrijving van de woning

Een nieuw, modern appartement in de directe omgeving van de rivier de Cetina en de Adriatische Zee. Met 65 m2 woonoppervlak biedt het comfortabel plaats aan maximaal 4+1 personen, en het balkon biedt uitzicht op de rivier en de monding van de Cetina. Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Het gebouw beschikt over een lift. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een goed uitgeruste keuken met eethoek, een woonkamer en een overdekt balkon met uitzicht op de rivier. De eerste slaapkamer heeft een groot bed (180 x 200) voor 2 personen, nachtkastjes en opbergruimte voor uw kleding en bagage. De tweede slaapkamer heeft twee bedden (90 x 200) voor 2 personen, nachtkastjes en opbergruimte voor uw kleding en bagage. Beide slaapkamers zijn licht en hebben veel natuurlijk licht door het dakraam. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Het bestaat uit een woonkamer en een eetkamer in één ruimte, en een zeer moderne, open keuken. Er is ook een nieuwe keuken met de nieuwste apparatuur, waaronder een 4-pits elektrische kookplaat, elektrische oven, koelkast met vriesvak, waterkoker en al het serviesgoed dat nodig is om zelf te koken. Direct naast de keuken bevindt zich een eetkamer met een tafel voor 4 personen. Er is ook een woonkamer met een televisie, een elegante slaapbank en een salontafel. Het heeft tv en wifi. Koeling en verwarming in de woonkamer en keuken met airconditioning. Glazen schuifdeuren in de woonkamer geven direct toegang tot het balkon. Het balkon heeft een panoramisch uitzicht op de rivier en de zee. Als u met de auto komt, is er een openbare stadsparkeerplaats rondom het gebouw. Ons appartement ligt op 500 meter van de stad Omiš, wat eigenlijk maar 5 minuten lopen van onze plaats is. Het zandstrand (op 500 meter afstand) ligt op een paar minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, vragen wij al onze gasten vooraf een aanbetaling van het overeengekomen bedrag van 30% te doen. De betaling wordt gedaan op de rekening van een Kroatische bank. De rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst in Omiš. Check-in: vanaf 14.00 uur. Check-out: tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering: De gast kan 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. De reserveringsaanbetaling wordt niet geretourneerd als u binnen 14 dagen voor de afgesproken aankomst annuleert.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 200 m
  • Busstation: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Cocco
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivana Kovačić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Cocco heeft 462 keer bekeken sinds 19.04.2024.