Appartementen AnitaOrebić - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Orebić is een ideale rustige plek voor een complete vakantie, met een prachtig landschap en een prachtige heldere zee. Het belangrijkste strand van Trsenica ligt op slechts 200 meter van de accommodatie. In de omgeving van 50 m is er een supermarkt, bakker, koffiebar, groente- en fruitkraam, restaurant, voetbalveld, krantenwinkel. . Elk appartement heeft een eigen terras. De faciliteit heeft een eigen parkeerplaats in de schaduw en een open haard die beschikbaar is voor gasten tijdens hun verblijf. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv, WI-FI (internet). Wij wensen u een aangenaam verblijf!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Om een appartement te reserveren, is het noodzakelijk om een voorschot van 20% van de totale prijs van het verblijf te betalen. De airconditioning wordt niet in rekening gebracht, deze is bij de prijs inbegrepen, de rest van de betaling wordt gedaan bij aankomst in het appartement. De ideale tijd van aankomst in het appartement is na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Natuurlijk kunnen we andere regelingen treffen als we het verblijf in het appartement kunnen verlengen, evenals vroege toegang tot het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Gezien de situatie met COVID-19, voor zover de annulering van de reservering daarmee verband houdt, storten wij het gehele voorschot terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 1 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Anita
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kędzierzyn-Koźle,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, September 2023
Vakantie

Ik raad het ten zeerste aan, het appartement is schoon en goed onderhouden, geweldige locatie, dicht bij winkels, een restaurant en 3 minuten naar de zee.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zagreb ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3, Juli 2023
Aanbeveling

Voor elke aanbeveling. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt, schoon en netjes. De gastheren zijn uiterst behulpzaam en vriendelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Tuzla,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Alle aanbevelingen

De accommodatie is zeer goed, alles is netjes en schoon. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een verblijf. Vriendelijke gastheren. Het appartement ziet er persoonlijk veel beter uit dan op de foto's. Voor het appartement is een enorm terras geschikt voor kleinere kinderen maar ook om op te zitten aangezien het de hele dag in de schaduw ligt. Ik raad het aan voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor iedereen die zijn vakantie wil doorbrengen in een uitstekende accommodatie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Anita Župan Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Anita heeft 87534 keer bekeken sinds 20.02.2015.