Appartementen TvrđaOsijek - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Tvrđa en Studio-appartement Osijek bevinden zich op de hoge begane grond van het gebouw in de Istarska-straat, vlakbij de Eurodom, waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De appartementen liggen dicht bij de belangrijkste straten en wegen die Osijek verbinden met de omliggende steden en de snelweg A5. In de directe omgeving van het appartement bevinden zich het voetbalstadion en sporthal "City Garden", "City Pools", restaurants en het historische centrum van Osijek - het barokke fort. Appartement Tvrđa is een driekamerappartement met een oppervlakte van 68 m². U heeft de beschikking over twee tweepersoonskamers en een woonkamer met een slaapbank, twee badkamers, een keuken en een terras. Het studio-appartement Osijek is 30 m² groot. Het bestaat uit een inkomhal, woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De slaapkamer, waarin een bed staat, is gescheiden van de woonkamer door een schuifdeur bedekt met spiegels. Er is een slaapbank in de woonkamer. Er is één parkeerplaats voorzien in de ondergrondse garage van het Eurodom, in de onmiddellijke nabijheid van het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wijze van betaling Contant na het ophalen van de sleutels of per vooruitbetaling. Voor een langer verblijf geven we een korting na het indienen van een aanvraag. Belangrijke informatie: Nadat de reservering is gemaakt, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren over de totale prijs van het verblijf en het rekeningnummer voor de betaling van de reservering. De reservering wordt bevestigd op het moment van betaling van minimaal 30% van de totale prijs van het verblijf. Aankomst bij de appartementen vanaf 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. De prijs is inclusief een daghuur zonder ontbijt. De ondernemer valt niet in het btw-stelsel. Alle belastingen en verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering een dag voor aankomst wordt het voorschot terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 1.8 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 18 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Nationaal Park: 9 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De appartementen zijn voorzien van alle benodigde apparatuur om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De woonkamer is voorzien van airconditioning, kabeltelevisie en draadloos internet. De keuken is uitgerust met een fornuis met afzuigkap en een oven, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster en al het benodigde keukengerei. In de badkamer heb je de beschikking over een haardroger, handdoeken en badaccessoires. Indien nodig kunt u gebruik maken van de wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Op verzoek kan een extra stoel en bed voor kleine kinderen worden klaargemaakt. Door het appartement te betreden, wordt u een gebruiker en al uw opmerkingen zijn waardevol voor ons omdat ze helpen om de volgende gasten tevredener te maken. Vooral als er een storing was in de apparatuur, apparaten of een storing in de opslag. Laat het ons onmiddellijk weten om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze service en uw verblijf in het appartement zo snel mogelijk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tvrđa
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petar Tumir
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Tien jaar ervaring in het verhuren van appartementen.

De advertentie Appartementen Tvrđa heeft 3547 keer bekeken sinds 10.05.2023.