Vakantiehuis VujnovićLošinj Osor - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Lošinj Osor en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement maakt het hele huis, dat is gelegen in het centrum van Osor. Het huis heeft 4 1 bedden in twee kamers (kamers op de eerste verdieping heeft twee bedden, een kamer op de 2e verdieping 2 1). Keuken en badkamer met toilet op de begane grond. In een ruime tuin met bloemperken en een tuinhuisje van de twee geslachten kan de hele dag blijven. Vanuit het gebouw bereikt u het centrale plein voor een paar minuten. In de markt is er een kerk, een supermarkt en een buffet. Het dichtstbijzijnde strand bereikt u in vijf minuten. Gasten beschikken alle apparatuur voor de bereiding en consumptie van voedsel en huishoudelijke activiteiten: koelkast, gas / elektrisch fornuis, haardroger, strijkijzer, elektrische barbecue en een wasmachine. Gasten voel je vrij om rijpe druiven en bladeren van geneeskrachtige planten plukken uit de tuin voor het maken van thee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot (boeken kamer) bedraagt ​​€ 100 en is een maand verzonden naar de bankrekening van de eigenaar van de uit te voeren. De rest wordt betaald bij aankomst. (De kaarten worden niet geaccepteerd.) De borg wordt teruggegeven als de klant annuleert de komende zeven dagen voor de geplande tijd. Informatie wordt uitgewisseld via e-mail, en de komst tijd met behulp van een mobiele telefoon. Het wordt aanbevolen aan te komen in de middag en gaan tot het middaguur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 25 km
  • Bank: 25 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 70 m
  • Haven: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Osor is een klein stadje met de overblijfselen van een fort, gelegen op de Eastham (landengte), die de eilanden Cres en Losinj met elkaar verbindt; in dit is de plek gegraven kanaal met een ophaalbrug voor passage gebruikt door boten en jachten aan de zeeweg te korten. Aan de randen van de plaatsen zijn gelegen pakirališta. Van Osor paden die geschikt zijn voor wandelen en fietsen van het water in alle richtingen op beide eilanden. Veeleisende tocht naar de top van Televrin (588 m). De stad heeft een zware bron van plezier, maar helaas noch de discobar voor jongeren. Evenementen zijn Osor muziekavonden in juli en augustus met uitstekende muzikanten die klassieke muziek uit te voeren. De muziek is gekoppeld aan het park van sculpturen. Het Archeologisch Museum is het hele jaar geopend, en worden vaak uitgevoerd archeologische opgravingen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Vujnović
Vladis Vujnović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Frans,
De advertentie Vakantiehuis Vujnović heeft 7262 keer bekeken sinds 12.08.2015.