Appartementen TkalčevićPag Mandre - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen te huur met eigen ingang en apart terras. De prijs van het appartement wordt bepaald door het aantal nachten, extra kortingen zijn afhankelijk van het aantal gasten en de verblijfsduur. Volledig ingerichte appartementen met keuken, koelkast met vriesvak, fornuis (oven alleen in KRALJEVSKA appartement) met compleet servies en bestek. Alle appartementen hebben een plafondventilator, een groot tweepersoonsbed (160x200) en indien nodig een extra bed. Elk appartement heeft beddengoed voor alle bedden en een parkeerplaats voor een persoonlijk voertuig. BELANGRIJKE OPMERKINGEN: - DIEREN (DIEREN) ZIJN NIET TOEGELATEN Ons huis ligt op de 5e rij van de zee of het strand met kleine kiezelstenen en een zachte toegang tot de zee, geschikt voor kleine kinderen. Ons huis ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Mandri. Het kleine stadje Mandre is een rustige plek, ideaal voor een familievakantie met uitzicht op de Paško-archipel en de open zee in zuidwestelijke richting. Door de geografische ligging is er geen gevaar voor harde wind (tornado).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
WIJ GEVEN EEN KORTING VAN 9% OF MEER OP DE NORMALE PRIJSLIJST VOOR ALLE RESERVERINGEN DIE TOT EIND MEI 2024 WORDEN BETAALD. Voor eenvoudigere en nauwkeurigere communicatie kunt u vragen sturen via het contactformulier. Wanneer u besluit te gaan huren, dient u dit vanwege het grote aantal aanvragen zo snel mogelijk schriftelijk te bevestigen. OPMERKINGEN: - bij een huurperiode korter dan 3 nachten wordt een schoonmaaktoeslag van € 30,- in rekening gebracht - de reservering wordt bevestigd door betaling van € 100,- per appartement - de betaler (huurder) is verplicht het restant van de huursom uiterlijk te voldoen dan op de 2e dag vanaf het begin van de huurovereenkomst - bij niet-aankomst van de betaler (huurder) op de opgegeven huurlocatie uiterlijk aan het einde van de eerste dag van de huur, verliest hij alle eerder genoemde of overeengekomen rechten als betaler (huurder) - het ophalen van de sleutel of het appartement op de eerste dag van de huur is ten vroegste om 14.00 uur, het inleveren van de sleutel of het verlaten van het appartement op de laatste dag van de huur is uiterlijk om 10.00 uur .
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Gerespecteerde gasten! U kunt de reservering annuleren tot 10 dagen voor aanvang van uw huur, ongeacht de reden, om recht te hebben op een volledige terugbetaling van de reservering (100 EUR). Het verzoek tot annulering van de reservering wordt uitsluitend ingediend via e-mail: jurja.tkalcevic@gmail.com). Geef nauwkeurige instructies voor het retourneren van de reservering (bank, rekeningnummer, Swift/bic). Vanwege de bankregels hebben wij voor terugbetalingen het volledige adres van de rekeninghouder nodig.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 13 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 13 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 12 km
  • Casino: 14 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We verwelkomen elke gast met welkomstdrankjes en een warme glimlach. Elke gast kan gebruik maken van de barbecue in de tuin van het huis, evenals van de buitendouche, alles inbegrepen in de huurprijs. Wij staan dag en nacht voor iedere gast klaar voor informatie of hulp. Wij wensen u een aangenaam verblijf.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tkalčević
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hannover,
Goed (3/5) Verbleven in A2+1, Juni 2023
Helaas erg oud!

doberdaan We verbleven in juli 4 weken in Mandre. We werden hartelijk ontvangen door Mario daarvoor zijn er 3 sterren Helaas is het appartement niet meer in de staat die op de foto's te zien is, ze is erg oud. Het zeezicht is ook relatief, als je voor de voordeur staat kan je vanaf het balkon de zee niet zien. Het WLAN werkt ook maar een beetje, meestal 's nachts en alleen als je op je rechterzij in bed ligt, wat tegenwoordig niet genoeg is. Het bed was zeer comfortabel en het balkon was groot. In ieder geval moeten de advertentie en de foto's worden herzien Hvala Diana en Alex

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Kočevje ,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Een korte vakantie

Alles is geweldig, mooi strand, dicht bij het appartement, dicht bij het centrum, schoon appartement, geweldige eigenaren. ik raad aan Mojca SLO

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Jurja Tkalčević Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een vrolijk en vriendelijk persoon, ik spreek vloeiend Kroatisch en Engels.

De advertentie Appartementen Tkalčević heeft 65497 keer bekeken sinds 02.03.2015.