Appartementen MekićPag Mandre - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Mandre, een toeristisch en vissersdorpje op het eiland Pag, ligt aan de zuidkant van het eiland met een prachtig uitzicht op Silba en Olib en de eilandjes Maun en Škrda, vol met baaien en prachtige stranden. Ons huis ligt op de eerste rij aan zee, naast het steen- en kiezelstrand, u hoeft alleen maar de tuin te verlaten, het strand over te steken en te zwemmen in de kristalheldere zee! De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, omgeven door een ruime tuin met natuurlijke schaduw. Er is gratis parkeergelegenheid direct voor het appartement. Dit is een geweldige vakantieplek voor gezinnen met kinderen en voor natuurliefhebbers. Mandre heeft een grillige kust, met een 3 kilometer lange promenade en kiezelstranden, het is 14 km van Novalja en Zrć, 16 km van de stad Pag en ongeveer 60 km van de historische stad Zadar. Met een prachtige zonsondergang, de geur van zout en het geluid van de zee, kom genieten op onze plek.In de ruime tuin is het mogelijk om fietsen en SUP-boards te stallen om te roeien.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling van 30% wordt gedaan na een succesvolle reservering als bevestiging van aankomst, en de rest contant bij aankomst. De eindschoonmaak bedraagt EUR 50 voor Appartement 2+2 en EUR 70 voor Appartement 4+2. Toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen. Voor een volwassene is het 1,5 euro/dag, kinderen van 10-16 jaar 50% en jongere kinderen gratis.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij geldige reden (ziekte, overlijden) restitutie van het volledige voorschot of overboeking naar het volgende seizoen. Bij opzegging door de opdrachtgever binnen 1 maand wordt het voorschot ingehouden indien de opdrachtgever geen vervanger kan vinden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 13 km
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 10 km
  • Nationaal Park: 150 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De Lungo Mare-promenade is een voetgangersgebied, vlakbij zijn er prachtige stranden, restaurants met vlees- en visspecialiteiten, een markt met lokale producten, een postkantoor, een kleine haven met boten (Porat). Dalmatische avonden met klapa-muziek en lokale specialiteiten worden in de zomer ook regelmatig georganiseerd. In de nabije omgeving is er een apotheek, een vismarkt, een winkel, cafés en restaurants met een gastronomisch topaanbod. Met een fietspad (Girenica Road), een wandelpad (klim naar St. Vid, de hoogste berg van het eiland) en de mogelijkheid om te kajakken op het eiland, is Mandre ook ideaal voor een actieve vakantie. U kunt ook een rijk cultureel en historisch erfgoed op het eiland ontdekken (Kolanjsko blato als een speciaal ornithologisch reservaat, de nederzetting van de oude Liburniërs in de buurt van de huidige Kolan, de etnografische verzameling van Kolan). Ook in de buurt zijn de eilanden Silba en Olib, Rab, Lošinj, evenals de nationale parken Kornati, Paklenica, Krka, Plitvicemeren en Noord-Velebit. Excursies naar de eilanden Silba en Olib worden georganiseerd vanuit Mandri, terwijl naar Rab vo
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mekić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sead Mekić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Gepensioneerd hoogleraar bewegingswetenschappen, ik woon in Zagreb en breng de zomer door aan zee in Mandre op het eiland Pag. Tot de gastenservice tijdens hun verblijf, hulp bij het kiezen van vis en ondersteuning op de grill. Boottocht als geschenk van de gastheer.

De advertentie Appartementen Mekić heeft 13170 keer bekeken sinds 30.12.2022.