Appartementen mGarden Pag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartementencomplex mGarden ligt in het eeuwenoude stadje Pag, vlakbij de zee en op 15 minuten lopen van het stadscentrum, maar toch ver genoeg voor volledige rust en privacy. Vanaf de voorkant van het huis is er een fantastisch uitzicht op de zee en de witte rotsen van Pag die door de storm zijn blootgelegd, en vanaf de achterkant betovert het uitzicht een hoge rotsachtige heuvel bezaaid met schaarse Pag-vegetatie. De onlangs gerenoveerde appartementen zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een aangename vakantie. Het appartementencomplex biedt plaats aan maximaal 20 personen in 4 appartementen. De grote en verborgen binnenplaats nodigt u uit om uit te rusten onder de olijfbomen, met de geuren van de barbecue, terwijl speciale aandacht wordt besteed aan activiteiten voor de jongste gasten. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na aanvaarding van het aanbod wordt de reservering bevestigd door betaling van een voorschot van 30%, dat deel uitmaakt van het totale bedrag van de huur van het appartement. Bij elke betaling sturen wij een bevestiging van de reservering. Betaling van het resterende deel van de huur van het appartement vindt contant plaats bij aankomst in de accommodatie of door betaling op de rekening voor aankomst. De gastheer is bij aankomst aanwezig en beantwoordt graag al uw vragen. Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. U overhandigt uw identiteitskaart of paspoort direct bij aankomst aan de gastheer om u te registreren bij het VVV-kantoor. Het document wordt binnen 24 uur geretourneerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De reservering kan tot 14 dagen voor aankomst worden geannuleerd met 100% restitutie van het voorschot. Bij latere annulering wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 1 km
  • Tankstation: 1 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Nationaal Park: 75 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We besteden aandacht aan de individuele behoeften van elke gast. Een welkomstgeschenk is bij de prijs inbegrepen. De tuin is uitgerust met tuinloungemeubilair voor een aangenaam verblijf in de schaduw, evenals voorzieningen voor kinderen: zandbak, speelhuisje, ruimte voor creatieve workshops, hangende bowlingbaan. Gasten kunnen ook gebruikmaken van een barbecue, daarnaast is er een pergola met een tafel en stoelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen mGarden
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sisak,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2023
Een droomvakantie... voor ziel en lichaam

Ik ben direct na de begrafenis van mijn geliefde vrouw met mijn kinderen op vakantie naar Lavanda geweest... Ik ben al meer dan 50 keer op vakantie geweest, aan zee, op verschillende plaatsen en in verschillende accommodaties, maar in zo'n mooie, ordelijke en rustige plek, met een grote tuin (waar je niet hoeft na te denken of er een parkeerplaats is, en of iemand je auto beschadigt), waar je niet hoeft te denken dat je kinderen weglopen de straat op, want ze willen niet eens weglopen van deze aangelegde en omheinde tuin vol speelgoed, ver weg van de drukte en het lawaai. Hier kom je niet in botsing met andere gasten op de trappen en in de gangen (elk appartement heeft aparte ingangen en terrassen). Word wakker met de geluiden van de natuur, niet met het verkeer of de buren. Je hebt alles wat je nodig hebt om te koken en te genieten. De eigenaar is in één woord geweldig. Hartelijk, helder, warm, zorgzaam, behulpzaam, klaar om alles te doen om u het gevoel te geven dat u uw favoriete gasten bent. Zij verwelkomen u met heerlijke taart en versnaperingen en sturen u op pad met een leuk speciaal geschenk. Zorg ervoor dat u niets mist tijdens uw vakantie. En dit alles met een altijd aanwezige, oprechte glimlach. Ze heeft ons verwend. Als we ergens gerust en getroost zouden kunnen worden, zou het hier zijn, in "mGarden".

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Pearland,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Juni 2023
Ik vond het geweldig ... Mooi, ontspannend en vredig!

Mijn man en ik kwamen uit de VS en verbleven een paar weken geleden in mGarden. Wauw! Schitterende plek met waanzinnige uitzichten. Het heeft een grote tuin met voldoende parkeergelegenheid, leuke plekken om te zitten, eten, spelen en genieten van je tijd daar. Het heeft ook een mooie grote overdekte grill en een tafel achterin om te koken. Het appartement heeft een terras met prachtig uitzicht op de stad, de zee en de bergen. We genoten ervan om daar te zitten genieten van het uitzicht, het was zo vredig en ontspannend en op slechts een paar minuten van alle activiteiten in de stad. Maja was een geweldige gastheer en zorgde ervoor dat ons verblijf zo aangenaam mogelijk was! Ze was ook erg behulpzaam bij het doen van aanbevelingen en vertelde ons meer over het eiland, de veerboot, routebeschrijvingen, hielp ons bij het plannen van een afspraak, enz. Beveel mGarden ten zeerste aan en zou er zeker weer verblijven de volgende keer dat we in Pag zijn!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+1, Mei 2023
Versteld staan!

We waren in Smilje en waren erg blij met de grote ruimte en aparte kamers. Groot terras met een heel mooi uitzicht. Buiten in de tuin zijn er veel plekken om te spelen en te ontspannen. De eigenaar Maja deed haar best om ons comfortabel te laten voelen en te rusten. Ik hield echt van de details al in het appartement, en dan buiten in de tuin en tijdens wandelingen om de eigenaardigheden van het eiland Pag te leren kennen... Een echte aanrader!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Maja Nadaždi
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik zag de schoonheid en ervoer de vreugde van gastvrijheid in het huis van mijn ouders, en leerde van hen hetzelfde te doen. Het is mijn grote wens dat je tijdens je verblijf bij ons voelt hoe gewaardeerd en welkom je bent. Ik streef naar uitmuntendheid in alles wat ik doe, daarom heb ik, in overeenstemming met mijn mogelijkheden, de appartementen en de tuin ingericht en ingericht, denkend aan jou en de details die je gelukkig zullen maken. Jarenlang was ik animator voor kinderen op kampen en verschillende evenementen, dus ik zorgde er ook voor hoe ik van mGarden een veilige en leuke plek kon maken voor de jongste gasten. Mijn persoonlijkheid is verweven in mGarden. Of je nu met familie, vrienden of alleen komt, ik zal mijn best doen zodat je in mGarden je plek vindt om uit te rusten, te genieten en een geweldige ervaring van een verblijf bij ons mee te nemen.

De advertentie Appartementen mGarden heeft 9048 keer bekeken sinds 07.05.2023.