Vakantiehuis Maximus Pag - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Gezinsvakantiehuis met een grote tuin van 300 m2 in een rustige baai (Vodice) in de stad Pag. Het huis is uitgerust voor een comfortabel verblijf van gezinnen met kinderen. Het huis is geschikt voor zowel jonge als oude mensen. U woont alleen in het huis en er zijn geen andere appartementen. Het heeft twee slaapkamers (in de eerste een bed van 200x180 cm, in de tweede twee bedden van 200x80 cm), een woonkamer, een compleet nieuwe keuken en twee badkamers. Er is een buitendouche en barbecue op het grote erf. Achter het huis ligt een klein dennenbos. In de woonkamer staan twee bedden van 190x150 cm. Alle beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Een ideale plek voor alle liefhebbers van natuur, rust, vrijheid en alles wat met de zee te maken heeft, die een kwaliteitsvolle en interessante vakantie willen doorbrengen. De afstand tot grotere steden zoals Zadar is 40 km. De afstand tot het strand is 80 meter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst bij het huis om 13-14 uur. uur, vertrek om 10 uur. Bij het maken van een reservering betaalt de gast 30% van het voorschot voor de reservering op de transactierekening van de eigenaar, de overige 70% wordt 14 dagen voor aankomst bij de woning betaald. Het voorschot geldt als garantie voor de reservering en is niet onderhevig aan restitutie door de capaciteitsaanbieder in geval van annulering van de reservering door de gast. Dit betaalde bedrag wordt beschouwd als annuleringskosten en de kosten van het verliezen van de reservering. In uitzonderlijke omstandigheden kan de reservering worden overgedragen naar een andere periode zonder het betaalde geld te verliezen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voor het annuleren van de reservering worden de volgende voorwaarden van kracht: Algemene voorwaarden van de organisator. Betreffende het recht om de reservering en het contract in bijzondere omstandigheden te annuleren: "Indien zich vóór aanvang van de reis of in de directe omgeving van de reis onvermijdbare en buitengewone omstandigheden voordoen die de uitvoering van het toeristisch arrangement aanzienlijk beïnvloeden of onvermijdbare en buitengewone omstandigheden die het vervoer van de consument naar de reisplaats aanzienlijk beïnvloeden, kan de consument de pakketovereenkomst opzeggen en recht hebben op terugbetaling van alle betalingen zonder betaling van een vergoeding.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 1.7 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1.3 km
  • Bank: 1.3 km
  • Postkantoor: 1.8 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje voor onze gasten en nog een verrassing.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Maximus
Maja Peršič
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Maja en ik kom uit Slovenië. Ik ben de eigenaar van een gezinsvakantiehuis op het eiland Pag (stad Pag). Mijn wens is dat mijn gasten tevreden zijn en een geweldige tijd doorbrengen in ons huis. Ik geloof dat u Maximus huis Pag zult kiezen en zult genieten van uw jaarlijkse vakantie! Groetjes en tot snel! Maya

De advertentie Vakantiehuis Maximus heeft 4005 keer bekeken sinds 02.03.2023.