Appartement MirPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Mir (42m2, slaapkamer, keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, loggia), 2e verdieping in een klein woongebouw in een rustig deel van de prachtige kustplaats Pakoštane. Het ligt in de buurt van de nationale parken KORNATI en KRKA, op 200 meter van het ornithologische park van het VRANA-meer (5 minuten lopen), en de steden Zadar, Šibenik en Biograd. Pakoštane heeft een van de mooiste archipels aan de Adriatische Zee met diverse stranden van meer dan 3 km lang, evenals een groot aantal fietspaden. Essentiële voorzieningen (strand, centrum, winkel, apotheek) op een afstand van ongeveer 800 meter of 10-15 minuten lopen. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats bij de prijs inbegrepen (nr. 8), evenals een grote dagelijkse parkeerplaats nabij alle grote stranden en in het centrum van de stad, tegen betaling. Het appartement is volledig uitgerust, smart-tv, airconditioning, met wasmachine en gratis internet-WIFI. Satelliet TV (HOT BIRD, EUTELSAT, HOTBIRD, met meer dan 500 programma's) zodat onze gasten uit Europa en de regio normaal naar hun favoriete programma's kunnen kijken. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling op het moment van reservering 30% op de rekening, bevestiging via "boekingsvoucher". Reserveringen zonder betaalde aanbetaling worden niet geregistreerd. Als er een vrije afspraak is, is het mogelijk om een korter verblijf van 7 nachten te boeken met voorafgaande toestemming. In dit geval worden extra schoonmaakkosten van 70 EUR in rekening gebracht. Betaling van het volledige bedrag bij aankomst en voor het betreden van het appartement contant of vooraf op de rekening met betalingsbevestiging. Toegang tot het appartement op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur. Verlaat het appartement op de dag van vertrek voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
De mogelijkheid tot teruggave van de aanbetaling bij schriftelijke annulering per e-mail uiterlijk 15 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum. Bij annuleringen minder dan 15 dagen van tevoren behouden wij het volledige bedrag van de aanbetaling. Telefonische of mondelinge annuleringen zijn niet mogelijk.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 800 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 800 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Pakoštane staat bekend als recreatieve fietsbestemming voor veel toeristen met goed onderhouden paden. Boottochten naar het Nationaal Park Kornati worden dagelijks georganiseerd en vertrekken vanuit de stadshaven. Vlakbij (3 km) ligt het beroemdste THEMA-FUNPARK aan de Adriatische Zee, in de buurt van Biograd (Crvena Luka). Het appartement heeft een eigen "Huisboek" met gedetailleerde gebruiksaanwijzing, huisregels en nuttige informatie voor toeristen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mir
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Velika Gorica,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Meer dan degelijke accommodatie.

Het appartement is zoals beschreven en op de foto's. Het is extreem schoon en netjes, een pluim voor de gastheer daarvoor. Het kan 's nachts goed worden geventileerd en blijven en slapen zonder de airconditioning aan te zetten. Het extra bed (+2) is niet genoeg voor twee, mogelijk voor kleinere kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Apartmani Zec Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We willen dat onze gasten een aangename en kwaliteitsvolle tijd doorbrengen bij ons en aan de prachtige Kroatische kust. Beste gasten, welkom!

De advertentie Appartement Mir heeft 12870 keer bekeken sinds 07.03.2022.