Appartementen Nikola BakijaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

We weten hoe belangrijk het is om een vakantie door te brengen op een comfortabele plek die vriendelijk is met een vriendelijke sfeer, waardoor u zich op uw gemak kunt inschrijven voor de vrede. Apartments Nikola biedt u de mogelijkheid om te ontspannen, de dag door te brengen aan zee, zomervakanties door te brengen op het terras met uw geliefden. Minder dan 3 minuten lopen naar het strand kunt u elke dag naar het strand gaan of de ochtend langs het strand lopen. Als u de natuurlijke schoonheden van Pakoštane en de omliggende plaatsen wilt verkennen, zijn de appartementen een ideale plek om te verblijven. Vlakbij onze appartementen ligt het grootste meer van Vransko, jezero in Kroatië, waar je op de beroemde fietspaden heerlijk kunt fietsen. Pakoštane biedt veel mogelijkheden om contact te maken met de natuur en ervan te genieten in zijn schoonheid. We kijken ernaar uit u te ontvangen in onze appartementen om uw zomer te verrijken voor een leuke herinnering aan Pakoštane.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 325 km
  • Vliegveld: 450 km
  • Haven: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nikola Bakija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
LIBIĄŻ,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2017
Ik zou de plaats

Een verblijf in het appartement A2 + 2 met terras aan te bevelen, schoon, rustig, in overeenstemming met de beschrijving oferty.Wszystko sprawne- fornuis, warm water en airconditioning .Właścicielka erg aardig, behulpzaam communicatief. Het centrum van de stad is dichtbij, met winkels, kraampjes met groenten en fruit, bakkerij met heerlijk brood en restaurants. Vlakbij het strand. Dank u voor een heerlijke vakantie, zullen wij u graag naar deze plek opnieuw te bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Poprad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2016
Fantastische vakantie

We hebben er voor 9 dagen, op het einde van augustus en begin september 2016 en we hadden echt een geweldige tijd. Accommodatie was schoon, zeer mooi, comfortabel, met alle benodigde benodigdheden. Keuken was goed uitgerust. Appartement beschikt over een groot, mooi terras - balkon bereikbaar vanuit de keuken en vanuit de kamer ook. We hebben er 3 jaar oud en de baby 9 maanden oud zijn geweest met twee kinderen, en ze hield echt van deze plek. Strand is heel dichtbij, nog beter met twee kleine kinderen. Het centrum van de stad is in de buurt, ook een aantal boodschappen en restaurants. Dank u voor de grote vakantie, zullen we u graag opnieuw te bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Płock,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2014
Raden

Aantrekkelijke locatie in een rustige omgeving, maar toch dicht bij het strand en bij het centrum. Appartement schoon, smaakvol ingericht met alle benodigde accessoires. Zeer handig en comfortabel. Grote contact met de eigenaren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sandra Bakija Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Nikola Bakija heeft 91237 keer bekeken sinds 29.04.2014.