Appartementen SunsetPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen heten Sunset vanwege hun voorrecht dicht bij de zee te zijn en een vrij uitzicht te hebben op een onbeschrijflijk mooie zonsondergang. De accommodatie is gelegen in het hart van Dalmatië, meer bepaald in een kleine stad - Pakoštane. Hoewel we dicht bij het strand (100 meter) en het centrum (400 meter) liggen, zult u genieten van een rustige en stille omgeving als u bij ons komt. In ons aanbod hebben we twee gebouwen met verschillende wooneenheden, waardoor we grotere groepen kunnen huisvesten. Al onze appartementen hebben een eigen balkon en een beveiligde (gratis) parkeerplaats binnen het gebouw. Wifi en airconditioning worden niet apart in rekening gebracht, maar zijn bij de prijs van de accommodatie inbegrepen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Let op: Toeristenbelasting is niet bij de prijs van de accommodatie inbegrepen en bedraagt €1,50 per volwassene per nacht. Alleen bij een langer verblijf is het mogelijk om over de prijs te onderhandelen. We verwachten dat je het naar je zin hebt en je thuis voelt bij ons, dus kom gerust eens langs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Wij bevestigen alle reserveringen pas na een zichtbare aanbetaling van 30% van het totale bedrag van de accommodatie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 700 m
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 500 m
  • Discotheek: 400 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Binnen de faciliteit bieden we ook ontbijt aan, dat wordt geserveerd in uw accommodatie. De optie ontbijt wordt extra in rekening gebracht en bedraagt € 7,50 per persoon. Voor het huis kun je tafeltennissen of gebruik maken van de buitenschoorsteen om speciale maaltijden te bereiden, terwijl we aan de zijkant van het huis een kinderspeeltuin hebben met schommels, een klimrek, een glijbaan en een zandbak. We zullen proberen te allen tijde tot uw beschikking te staan. Met jarenlange ervaring in het toerisme hebben we onze kennis van vreemde talen verbeterd en spreken we: Engels, Duits en Tsjechisch. Als uw taal niet een van deze is, beloven we dat we ons best zullen doen om op welke manier dan ook met u te communiceren. Wees onze lieve gasten, want je bent hier welkom!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunset
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Februari 2023
Op vakantie in Pakostane

Ik ben de afgelopen jaren met hen op vakantie geweest. Accommodatie aan te bevelen, het appartement is modern ingericht, netjes, net als de andere appartementen. De vriendelijkheid van de gastheer op zijn hoogtepunt en alles wat je nodig hebt, zal je ontmoeten. Ik raad het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hartelijk dank

Hartelijk dank voor de geweldige opmerking. We streven ernaar om er voor je te zijn en proberen van seizoen tot seizoen steeds harder :)

Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2020
Uitstekende accommodatie in Pakostane

Warme aanbevelingen voor Sunset-appartementen! Snelle deal, de eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Het appartement is zeer schoon, netjes en heeft alles wat u nodig heeft voor een soepel en comfortabel verblijf. Het balkon heeft een prachtig uitzicht op zee. Het strand en het stadscentrum liggen op slechts een paar minuten lopen. Ik geef het een 5+ beoordeling en hoop snel weer rond te hangen. Dank u!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2020
Verblijf in Sunset Apartments

We raden dit appartement zeker aan aan iedereen die wil genieten van het uitzicht op zee, de rustige en aangename sfeer, de bereikbaarheid van de eigenaar, maar ook voor iedereen die avontuur of sightseeing wil in Zadar en zijn omgeving en het Vrana Lake Nature Park.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Tihomir Vukoja Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Een gastheer die ernaar streeft om te bereiken in het toerisme omdat ik woon in een gebied dat erg aantrekkelijk is voor toerisme. Tijdens het zomerseizoen beschikbaar voor haar gasten om hen de best mogelijke vakantie te bezorgen!

De advertentie Appartementen Sunset heeft 74285 keer bekeken sinds 09.03.2016.