Vakantiehuis Ad Astra Pašman - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pašman en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

30 m2 huisoppervlakte en 31 m2 terrasoppervlak voor puur genieten van alle zintuigen. Adem de schone zeelucht in en geniet van de schaduwen van het dennenbos. Dit vakantiehuis is ideaal voor het hele gezin en de ruimere ligging biedt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen of vissen. Het huis heeft een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee aparte normale bedden, badkamer met douche en toilet, keuken met grote koelkast, vaatwasser, gasfornuis, waterkoker en alle andere benodigdheden, gemeenschappelijke ruimte met eettafel, uitschuifbaar bank met tweepersoonsbed, tv en airconditioning en een groot terras met nog een tafel, stoelen en grote witte gordijnen voor een gevoel van privacy en romantiek. De faciliteit heeft Wi-Fi internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Voorschot 30%. Annuleringen tot 30 dagen voor aankomst worden 100% terugbetaald. Ook als de komst wordt verhinderd door epidemiologische maatregelen (gesloten grenzen, enz ...), worden alle kosten volledig vergoed.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Op het veld voor de woning is een parkeerplaats voor één auto en meerdere fietsen. Op afspraak is het ook mogelijk om een boot van 12 meter te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Ad Astra
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Maribor ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2021
Rustig comfort

Mooie stacaravan met een super terras op een rustige locatie. Alles aanwezig wat een gezin op vakantie nodig heeft, een super L-terras, voldoende stoelen en twee comfortabele ligstoelen. De barbecue is geweldig. Wat de hond betreft, die mochten we bij ons hebben. Ik raad het ten sterkste aan. Rudi

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2021
Een echte vakantie

Optimale accommodatie voor mensen die thuis werken, wegrennen van de zon, een hond hebben, kinderen en natuurlijk voor wie gewoon wil genieten van zijn vakantie met bedrijf of gezin, in de natuur aan zee!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2020
Zomer op Pasman

Alles wat op de afbeeldingen en in de instructies wordt getoond, is in werkelijkheid hetzelfde, er zijn geen problemen bij het navigeren. De inrichting van het gebouw is geweldig, de gasgrill is geweldig, het terras dat naar L gaat is super bruikbaar, afhankelijk van waar de zon is. Accommodatie is comfortabel genoeg voor een gezin van vier. Alles was schoon en netjes, voldoende borden, glazen en bestek ... er ontbreekt niets. In ieder geval aan te bevelen aan iedereen die een rustige plek wil om te relaxen, dicht bij het strand en een groot terras

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ad Astra Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Een jong getrouwd stel uit Zagreb wenst u de beste tijd in ons huis op Pašman.

De advertentie Vakantiehuis Ad Astra heeft 33265 keer bekeken sinds 06.11.2019.