Appartementen Villa PinoPetrčane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Pino ligt op slechts 100 meter van het strand in het elite deel van Petrčane - Punti Radman. Zand- en kiezelstranden, dennenbos en kristalheldere turquoise zee maken onze appartementen ideaal voor uw vakantie. Gasten van de villa kunnen ontspannen in het hydromassagezwembad, de Finse sauna en de verwarmde hydromassagejacuzzi in de buitenlucht. Op het strand onder het appartement kunnen gasten gratis gebruik maken van onze waterfiets, kajak en ligstoelen. De villa heeft een overdekte privéparkeerplaats en er is een speelkamer voor de kinderen met een Play Station 4-console, darts en tafelvoetbal en bordspellen. In de buurt vindt u diverse restaurants, cafés, bars en supermarkten. Voor gasten die van recreatief hardlopen, wandelen en fietsen houden, is er een verlichte 10 km lange promenade. Wij nodigen u uit om uw vakantie door te brengen in een hemelse omgeving in de geest van de Middellandse Zee. Als u voor ons kiest, komt u zeker nog een keer terug, evenals de meeste van onze gasten die onze appartementen met hoge cijfers hebben beoordeeld.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het is noodzakelijk om 30% vooruit te betalen bij het boeken, en de rest van het bedrag wordt op de eerste dag van aankomst contant of eerder via de rekening betaald. De inchecktijd is vanaf 14:00 uur. De uitchecktijd is tot 10:00 uur. Op verzoek is het ook mogelijk om de inchecktijd te wijzigen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
COVID 19 LET OP: bij gesloten grenzen en quarantaine storten wij het voorschot volledig terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 15 km
  • Vliegveld: 18 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Alle gasten krijgen een fles goede lokale wijn en een fles sap cadeau. Op verzoek kunnen wij eendaagse boottochten naar nationale parken regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Pino
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
krakow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Juni 2021
Perfecte plek voor gezinnen

De eigenaar verwelkomde ons heel vriendelijk. Ik beschouw mijn verblijf in dit appartement als een erg leuke tijd. Kamers zeer schoon en geurig.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ulm,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Geweldig!

Het was erg schoon, goed onderhouden. De eigenaren wonen in het huis en houden alles op orde, zijn ook erg aardig en gastvrij. Alles is erg smaakvol. Het is in 2 minuten aan zee, voornamelijk betonnen. Bakkers heel dichtbij, veel restaurants op loopafstand.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Augustus 2019
Perfect appartement, schoon en comfortabel. Aardige gastheer. Geweldige stranden in de buurt!

Mooie accommodatie! Gloednieuw appartement met zeezicht, perfect schoon. Geweldige locatie, op slechts een minuut lopen van het geweldige strand voor kinderen. De gastheer is erg aardig en behulpzaam. Petrcane is een prachtige plek. We zullen zeker weer verblijven in Villa Pino!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Antonia Šale Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Pino heeft 48919 keer bekeken sinds 05.06.2018.