Appartement CedarKrk Pinezići - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

In het kleine stadje Pinezići verhuren we een modern en gezellig appartement met een aparte ingang op de begane grond van een gezinswoning, in een rustige straat weg van de hoofdweg. Het terrein rondom het huis is omheind en omgeven door groen. Het appartement beschikt over 2 tweepersoonskamers met een comfortabel tweepersoonsbed (160x200 cm), een woonkamer met keuken en een uitschuifbare bank (160 x 200 cm), een toilet, een aparte douchecabine en een kamer met een badkamerblok . Het is uitgerust met een lcd-tv (satelliet-tv), koelkast met vriesvak, vaatwasser, airconditioning, elektrisch fornuis, wasmachine, kluis, gratis wi-fi. De zee heeft een prachtige turquoise kleur en is extreem schoon. Het strand is rotsachtig en kiezelachtig en biedt voldoende schaduw. Er zijn ook 2 strandbars en een waterpark. Het strand ligt op 700 meter van het appartement. De winkel ligt op 150 meter afstand, grote winkelcentra in de stad Krk liggen op ongeveer 12 km afstand. De haven van Valbiska, die het eiland Krk met de naburige eilanden verbindt, ligt op 2 km afstand. Geschikt voor een lang verblijf. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveren kost 100 euro. De rest wordt betaald bij aankomst in het appartement. Inchecken: 15:30 - 18:00 uur, uitchecken: tot 10:00 uur. De prijs is voor maximaal 4 personen en is inclusief dagelijkse appartementhuur, toeristenbelasting, wifi, gebruik van airconditioning, gebruik van buitengrill met apparatuur, eindschoonmaak van het appartement. Parkeren. Het verblijf voor elk meer dan het overeengekomen aantal personen bedraagt 10 Eur per nacht. Geen extra kosten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, Welkom in ons appartement! U kunt uw aankomst tot 15 dagen vóór de aankomstdatum annuleren, met 100% restitutie van het voorschot. Als u uw aankomst in de periode van 0-15 dagen vóór uw aankomst annuleert, houden wij het voorschot volledig in. Dank u voor uw begrip.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 12 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 12 km
  • Tankstation: 2 km
  • Vliegveld: 225 km
  • Haven: 12 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Aparte ingang naar het appartement. Extra hygiënemaatregelen. Twee parkeerplaatsen voor auto's. Mogelijkheid tot het huren van ligplaatsen voor de boot. Gratis parkeren van de trailer voor de boot op het erf van het huis. Buitengrill met apparatuur. De mogelijkheid om duiken en excursies te organiseren. Gratis welkomstdrankje. Een uitstekende keuze voor iedereen die een vakantie wil buiten de grote toeristische centra. Het is ideaal voor degenen die willen uitrusten in een rustige omgeving - het is het enige appartement dat te huur is in een gezinswoning. Geniet van volledig comfort, zelfs op vakantie! *wasmachine*vaatwasser*airconditioner*buitengrill met apparatuur*satelliet TV*kluis*goed uitgeruste keuken*slaapkamer met beddengoed* wifi..
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Cedar
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gordana i Boris Premec Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Appartement Cedrus is modern en comfortabel. Een uitstekende keuze voor een welverdiende vakantie! Welkom!

De advertentie Appartement Cedar heeft 30250 keer bekeken sinds 07.05.2016.