Stenen huis NeoKrk Pinezići - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 120 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk Pinezići en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Stenen villa / appartement Volledig uitgerust appartement, gelegen op 600 meter van het prachtige strand. Appartement met drie slaapkamers, allemaal met tweepersoonsbedden en 2 badkamers, eetkamer en woonkamer met slaapbank, grote LED 3D-tv. Volledig ingerichte keuken met oven, vaatwasser, magnetron, inductiekookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, wasmachine. Kluis, twee airconditioners: een op de begane grond voor de keuken, eetkamer en woonkamer, de andere op de eerste verdieping waar de slaapkamers zich in de gang bevinden. In de tuin is er een barbecue, zonnedouche, eethoek buiten, parkeerplaats voor drie auto's. Een terras op de begane grond en een kleiner terras boven met toegang vanuit twee kamers. Een VVV-kantoor en informatie vindt u op 20 meter afstand, evenals een kinderspeelplaats. Twee kleinere winkels bevinden zich op slechts 100 meter van het huis. De appartementen bevinden zich op 200 meter van een basketbalveld en op 600 meter van het strand en een botenhaven. Let op: de eigenaar en zijn gezin gebruiken het appartement in hetzelfde huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst is mogelijk vanaf 16.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is niet toegestaan. Geluid is niet toegestaan tussen 00:00 en 07:00 uur. Bij het inchecken brengen wij een borg in rekening van 200,00 EUR in geval van schade; we geven het terug op de dag van uitchecken als er geen schade is toegebracht aan het appartement. Voor de reservering is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag van de accommodatieprijs over te maken op de bankrekening van de verhuurder, en de rest contant bij aankomst in het appartement. De reservering wordt bevestigd na een zichtbare betaling. Alle belastingen (verblijf, eco en registratie) zijn inbegrepen in de prijs van de accommodatie. Gasten zijn verplicht om bij aankomst documenten te overleggen om het inchecken te voltooien, die direct na het inchecken aan hen worden geretourneerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 11 km
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 21 km
  • Haven: 14 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We bieden hulp bij het organiseren van de verhuur van rubberboten, jetski's, dagtochten per boot, duiken, watersporten (skiën, parasailen, banaan,) We hebben 4 moderne fietsen en we geven ze gratis aan gasten voor gebruik tijdens hun verblijf . Op het strand is er een waterpretpark, waterfietsen, verhuur van ligstoelen en parasols en twee strandbars met eten en drinken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis Neo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
LEGIONOWO,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Augustus 2019
Super

Een prachtig huis, alles werkt prima, keuken, alles zit erin. De kamers, badkamers zijn zeer goed onderhouden. Voor een reis met vrienden of een klein kind, net op tijd. Dicht bij winkels, loop naar het water, hoewel ik aanbevelen met de auto, sneller en handiger in de bergen dan te voet. Vriendelijke eigenaren, hoewel ze op hetzelfde perceel woonden, was het helemaal niet lastig.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Lana Špoljarević Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

We verheugen ons op uw bezoek!

De advertentie Stenen huis Neo heeft 37819 keer bekeken sinds 25.03.2017.