Appartementen MaslinaPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartementencomplex is gelegen in het leuke stadje Pirovac, op slechts ongeveer 280 meter (3 minuten) van het belangrijkste kiezelstrand Lolić, dat de Blauwe Vlag heeft gekregen en wordt beschouwd als een van de mooiste stranden in Noord-Dalmatië. Het biedt accommodatie in twee nieuwe, hoogwaardige en moderne appartementen voor twee tot vier personen. Het kleinere appartement is een comfortabel studio-appartement. De appartementen zijn ook uitgerust met een klamboe, zodat uw verblijf aangenamer wordt. De appartementen hebben een aparte ingang gescheiden van de ingang van de gastheer en hebben elk een eigen balkon. De hygiëne en netheid van het appartement is erg belangrijk voor ons. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. De appartementen zijn voorzien van airconditioning in elke kamer. Het huis is gelegen in een vredige en stille straat boven het Lolić-kiezelstrand en een dennenbos en is een ideale plek voor een gezinsvakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij een verblijf van minder dan 4 nachten wordt de prijs verhoogd met 30%. De reservering is definitief na een aanbetaling van 30% op de rekening van de huiseigenaar. Het saldo tot het volledige bedrag wordt in rekening gebracht op de eerste dag van aankomst van de gast in het appartement. Roken en huisdieren zijn verboden in het gebouw. Aankomst bij de appartementen na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 700 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maslina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 24 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Čepin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Perfectie

De gastvrijheid die we bij mevrouw Marija en meneer Stefan hebben ervaren, hebben we in deze dertig jaar zomervakanties nergens anders ervaren. Zeer gastvrije en warme mensen. Je hebt het gevoel dat je bent gekomen om oude vrienden te bezoeken. Zeer mooi appartement, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Nabijheid van het beroemde Lolić-strand, op slechts 4-5 minuten loopafstand. Al met al aan te bevelen! Ik hoop dat ik weer een afspraak kan krijgen in hun prachtige appartement. Nogmaals hartelijk dank aan Marija en Štef!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Alleen lof

Voor de gastheren, Mario en Stefano, is lof op zijn plaats. Echte gastheren, hartelijk, warm en vriendelijk. Je voelt je geen gast, maar alsof je op bezoek bent bij dierbare mensen of familieleden. Hoewel we alleen een appartement huurden, werden we bij aankomst begroet met ontbijt en koffie, en op een dag maakten de gastheren een cake klaar, wat ons verraste. Het appartement is netjes en schoon. Alle lof en aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Siklós,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Heerlijke vakantie in Pirovac

Comfortabel, goed uitgerust appartement dicht bij het strand. Vriendelijke, aardige gastheren. Maria en haar familie deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. We kunnen deze accommodatie alleen maar aanbevelen, u zult niet teleurgesteld worden. Bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Heel erg bedankt. We waren blij. :)

Toon alle beoordelingen
Maria Hrin Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse,
De advertentie Appartementen Maslina heeft 62713 keer bekeken sinds 13.07.2015.