Appartementen Flora Pirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De onlangs gerenoveerde appartementen, hoewel gelegen op slechts een paar minuten lopen van het strand en het stadscentrum, zorgen het dennenbos voor de grote terrassen voor rust, de geur van de zee en het geluid van krekels. Natuurlijke en luchtige materialen, aanwezig in het hele interieur, dragen bij aan een rustgevende sfeer. De eenvoud van de ruimte, hout en breiwerk maken de ruimte aangenaam. Tegelijkertijd zijn de appartementen modern uitgerust, waardoor de gast volledig kan ontspannen en een echt gevoel van rust kan hebben.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reserveringsdoeleinden wordt een aanbetaling van 20% van de totale prijs van de nacht gedaan. De rest van de betaling bij aankomst in het appartement. Toegang tot het appartement vanaf 15.00 uur (of eerder indien beschikbaar) en vertrek voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 22 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 300 m
  • Discotheek: 7 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Flora
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
VRATIŠINEC,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Januari 1970
Uitstekend

Het appartement is erg mooi, je kunt zien dat het onlangs is gerenoveerd, schoon. De eigenaren zijn vriendelijk en meegaand. Het beviel ons dat het op de begane grond ligt, het strand is heel dichtbij, dus als je iets nodig hebt, kun je gemakkelijk springen om het te halen. Het appartement ligt niet ver van het centrum. Op het strand is er een bakker, ijs, cafés, fastfood, een kraampje met strandproducten, eigenlijk alles wat je op het strand nodig hebt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Hof,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Geweldige vakantie

Wij - 4 volwassenen - verbleven begin september 10 dagen in het nieuw ingerichte appartement - alles zoals beschreven - groot terras met geweldig uitzicht op wat slechts een paar meter verderop ligt Zee - een paar minuten lopen daar - prachtig lang strand met veel strandbars enz. Stadscentrum met veel restaurants niet ver weg. Het was een echte feel-good vakantie die we aan anderen zouden aanbevelen. Zeer aardige verhuurder. We komen volgend jaar terug - voor de 14e keer met deze familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Weingarten , Württ,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Januari 1970
Gevoel als thuis

Deze zomer brachten we tien dagen door met het jonge gezin in Pirovac. Het appartement komt overeen met de foto's, alles is nieuw, mooi, schoon en je kunt heel goed ontspannen. Het enige nadeel was dat er geen horren voor de ramen zaten. Maar wij stelden voor dat de verhuurders daar verandering in zouden brengen. Het grote balkon biedt een prachtig uitzicht op de zee en de heldere sterrenhemel. De korte wandeling naar het strand is perfect. Op het strand zijn diverse cafés en restaurants, evenals een bakkerijkraam en een klein winkeltje met spullen die je aan zee/strand kunt gebruiken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Lana i Patrick Hadjić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Nadat we het huis van onze vader hadden gerenoveerd, hebben we onze ervaring en liefde voor reizen overgebracht naar de inrichting van onze appartementen, met de wens om u een unieke vakantie-ervaring te bieden!

De advertentie Appartementen Flora heeft 19820 keer bekeken sinds 26.07.2022.