Appartementen GrapePirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Een gloednieuw huis met goed uitgeruste appartementen direct naast het oude stadscentrum, gelegen aan het einde van een rustige straat. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 2 minuten lopen en het centrum ligt op ongeveer 200 meter afstand. Er zijn 3 appartementen in het huis, volledig nieuw en modern uitgerust. De appartementen hebben een terras met uitzicht op de tuin en de zee. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, grote tv met streamingdiensten (Netflix), vaatwasser, koffiezetapparaat. Elk appartement heeft een eigen badkamer en gratis WiFi, het grote appartement beschikt over twee badkamers. Het huis beschikt over een eigen parkeerplaats, die gratis is voor gasten. De appartementen hebben een terras met uitzicht op de tuin en de zee. Wij bieden onze gasten ook een barbecue aan. Bekijk onze beoordelingen op: https://shorturl.at/ioIM7

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen zijn meestal van zaterdag tot zaterdag, voor 7, 14 of 21 dagen (met mogelijke uitzonderingen). Om de reservering te bevestigen, vragen wij een aanbetaling van 20%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 60 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Een gemeenschappelijke gasgrill is beschikbaar voor de gasten. Voor gasten met een vaarbewijs is het ook mogelijk om een kleine (5 meter) boot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Grape
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2023
Wauw!

Mooi appartement vlakbij het strand met een prachtig uitzicht. Het was een genot om 's ochtends op dat terras koffie te drinken en naar de boten te kijken. Bedankt aan de gastheren die het voor ons mogelijk hebben gemaakt om een zorgeloze vakantie te hebben in een van de betere appartementen waar we in dat deel van de Adriatische Zee hebben verbleven. Als ik twee vijven zou kunnen geven, zou ik er ook één geven voor de netheid van het appartement. Wij komen zeker terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Warme aanbevelingen

Ruim, netjes en comfortabel appartement met een uiterst goed uitgeruste keuken, twee prachtige badkamers en een enorm terras. Het strand ligt op 2 minuten lopen en het centrum van Pirovac ligt op 5 minuten afstand. Beveiligde parkeerplaats in de tuin, de eigenaren zijn uiterst vriendelijk, aanpasbaar en staan altijd tot uw dienst. Zeker waar voor uw geld!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Luka Podobnik
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn nieuw in deze branche, maar ons doel is om gasten een hoogwaardige en aangename vakantie te bieden. Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

De advertentie Appartementen Grape heeft 786 keer bekeken sinds 15.06.2023.