Appartementen Miro i Sea RelaxPisak - Regio Split

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Pisak is een klein Dalmatisch stadje halverwege tussen Omiš en Makarska. Er zijn ook twee restaurants, een café, een bakkerij en een markt binnen 600 meter van het gebouw. Op ongeveer 400 meter van de accommodatie ligt het plaatselijke kiezelstrand, en aan de andere kant van de accommodatie ligt het natuurpark Vruja, waar u kunt genieten van de kristalheldere groenblauwe zee en de natuurlijke schoonheid. De woning is gelegen op de eerste rij aan zee met een eigen toegang (trap) naar het stenen strand. Als u wilt genieten van een prachtige zonsondergang, wilt zwemmen in de kristalblauwe zee waar vaak scholen dolfijnen te zien zijn, en in alle rust wilt uitrusten, dan is Pisak zeker de plek voor uw vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst na 14.00 uur. Vertrek om 10.00 uur. Er wordt een voorschot van 30% van de totale prijs betaald op de bankrekening waarvan de gegevens bij de boeking worden meegestuurd, en de rest van het bedrag bij aankomst. Na ontvangst van het voorschot wordt de reservering als definitief beschouwd. Het huis is uitsluitend bedoeld voor rust en ontspanning van onze gasten en het is ten strengste verboden feesten te organiseren en de openbare orde en rust te verstoren, respecteer daarom onze voorwaarden. Als u van het nachtleven en onvergetelijke momenten houdt, zijn er op 20 minuten (met de auto) van de accommodatie talloze nachtclubs, pubs, discotheken en strandbars (Makarska, Omiš, Baška Voda).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De tijd om de reservering te annuleren is 30 dagen (vóór de aankomstdatum). Bij annulering van de reservering wordt uw geld binnen 3 werkdagen teruggestort op uw rekening.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 15 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 7 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 16 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gegarandeerd twee ligbedden per appartement in de schaduw van pijnbomen. Er is ook een buitendouche op het strand. Spotlight op het strand voor nachtelijk zwemmen onder het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Miro i Sea Relax
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Miro Mikulic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Miro Mikulić en ik ben een voormalig profvoetballer die zijn sportcarrière in Australië en Azië heeft doorgebracht. Na het beëindigen van mijn carrière heb ik het familiebedrijf (huis) voor toerisme geërfd en doe dit al tien jaar met succes. De bijnaam die ik van de Tsjechische gasten kreeg is Jirži Bartuška vanwege de visuele gelijkenis en het charisma dat ik volgens hen heb.

De advertentie Appartementen Miro i Sea Relax heeft 542 keer bekeken sinds 12.04.2024.