Appartement P&MPodaca - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij nodigen u uit voor appartement P&M in Podaca, een plaats die bekend staat om zijn schone zee, milde klimaat, prachtige stranden en grote toeristische traditie. De plaats is ideaal voor een aangename familievakantie en de geografische ligging is geschikt voor dagtochten naar nabijgelegen steden; Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, het heiligdom van Medjugorje, evenals de eilanden Hvar, Korcula en het schiereiland Peljesac. Het huis is gelegen op een familiebezit naast een kiezelstrand, weg van de drukte en de snelweg. Het appartement is gecategoriseerd met drie sterren, uitgerust met 3 slaapkamers (2 dubbele en een enkele) en 2 badkamers. Het is ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Bij een langer verblijf wordt het beddengoed om de 7 dagen verschoond en de handdoeken vaker indien nodig. - Daghuur, verblijfsbelasting, bedlinnen, handdoeken, ingerichte keuken met het benodigde keukengerei en toebehoren, water-, elektra- en gasverbruik, airconditioning, draadloos internet en parkeerplaats zijn bij de prijs van het arrangement inbegrepen. - Het voorschot bedraagt 30% van de totale prijs van het arrangement. Het voorschot wordt betaald door geld op een bankrekening te storten. De rest tot de volledige prijs van het overeengekomen arrangement wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 5 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Een parkeerplaats is voorzien op 50 meter van het huis in de olijfgaard. In de buurt van het huis, naast het strand, is er een familierestaurant Mendi waar u kunt genieten van zeevruchten, verschillende soorten pizza's en gegrilde specialiteiten. Een supermarkt, een bakker, een groente- en fruitkraam en een postkantoor liggen op ongeveer 300 meter van het huis. Langs het strand loopt een wandelpad dat door Podaca, Brist helemaal naar Gradac leidt. Het parcours is ongeveer 5 km lang en kan gebruikt worden voor avondwandelingen, hardlopen, fietsen...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement P&M
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ela Milatić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement P&M heeft 18867 keer bekeken sinds 19.05.2022.