Appartementen TeaPodaca - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne appartementen in het centrum van Podaca aan de Makarska Riviera. Een mooi kiezelstrand ligt op 100 meter van het huis. De appartementen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Binnen 20 meter is er een café, winkel, De supermarkt, speeltuin, park en een waterglijbaan. Naast het huis is er een weg naar het oude dorp waar u de kerk kunt bezoeken uit 1963. Ideaal voor natuurliefhebbers. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen, de gasten zijn in staat om te gaan op dagtochten (Dubrovnik, Mostar, Makarska, Split, Medjugorje, de monding van de rivier Neretva, Baćina Lakes Peninsula ..) Elk appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en bestaat uit de volgende prosotrija: woonkamer met keuken en eetkamer, hal, badkamer, slaapkamer met bijbehorende toilet en een balkon. Parkeren is omheind en is gelegen binnen het gebouw. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, TV / satelliet (woonkamer), wi-fi, koffiezetapparaat, kluis. .

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer een reservering is verplicht om een ​​voorschot te betalen met de eigenaar afgesproken. Aankomsttijd tussen 14 00 en 20 00 en het tijdstip van aanvang tussen 6 00 en 9 van de 00 Betaling van de rest van het geld wordt direct bij aankomst. akođer moet een borg die zal worden terugbetaald bij vertrek, indien wordt vastgesteld dat er geen schade aan het appartement te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten kunnen op het strand het huren van een jet ski, waterfietsen, banaan en dergelijke. Ze kunnen ook een reis per boot te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tea
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
VUKOVAR,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Een heerlijke vakantie

Het appartement is prachtig. Schoon, mooi ingericht, luchtig. Het heeft een badkamer en nog een apart toilet. Airco, TV zowel in de woonkamer als in de slaapkamer. Het is dicht bij alles - het strand ligt in de straat. En een prachtig strand met veel schaduw. De winkel is letterlijk 20 meter van het appartement verwijderd. Evenals een kiosk, een restaurant, een bakker, een park... Het is 2 km van Zaostrog, een promenade aan zee en je bent er in een half uur. Het appartement heeft een beveiligde parkeerplaats. Alles is prachtig en we hebben alleen maar lovende woorden. Zowel voor het appartement als voor de eigenaar, Thea, die geweldig, aardig, zichzelf wegcijferend en altijd beschikbaar is. We komen zeker terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Čakovec ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Geweldige vakantie

De appartementen komen volledig overeen met al het bovenstaande. Schoon en comfortabel voor een gezin met 4 leden zoals de onze. De gastheren zijn behulpzaam en staan klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft. Hoewel langs de snelweg uitstekende geluidsisolatie geweldig is zodat je je rust hebt. Twee stranden waar je te voet in 5 minuten naartoe bent. Geschikt voor een rustige maar ook actieve vakantie. We raden het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Kom ook

Zeer mooi en schoon appartement, prachtig strand vlakbij en zeer beleefde gastheren. Ik kom zeker terug. Elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Tea Šetka Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Tea heeft 42336 keer bekeken sinds 12.01.2018.